Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram päivittyi iPhoneissa – uudenlaiset julkaisut mahdollisia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Instagramin uudistuksia esiteltiin iPhone 7 -julkistustilaisuudessa.

Instagramin uudistuksia esiteltiin iPhone 7 -julkistustilaisuudessa.

Instagram on saanut iPhoneissa hiljaisen taustapäivityksen, jonka myötä se saa uusissa iPhone 7 -puhelimissa niiden julkistustilaisuudessa jo esitellyn tuen uusille laajemmille väreille. Lisäksi Instagram tukee nyt Applen Live Photo -kuvia.

Instagramin perustajista Mike Krieger kertoi uudistuksista Twitterissä.

iPhone 7 -puhelinten näytöt ja kamerat tukevat uutta laajempaa DCI-P3-väriskaalaa. Näin Instagramin tekemän päivityksen myötä kuvat toistuvat Instagramissa aiempaa rikkaammin värein. Instagram on kertonut hienosäätäneensä kuvasuotimensa uusille laajemmille väreille sopiviksi.

Lisäksi jo iPhone 6s -puhelimissa tuettuja Live Photo -kuvia voi nyt käyttää Bumerangi-julkaisuina Instagramin Stories-toiminnossa. Bumerangit ovat alusta uudelleen edestakaisin toistuvia videopätkiä.

Stories-toiminnossa voi julkaista vain viimeisen 24 tunnin aikana otettuja kuvia. Bumerangin tekeminen onnistuu pyyhkäisemällä ensin Instagramin päänäkymästä vasemmalta löytyvään Stories-kameraan ja sitten ylöspäin kuvakirjaston avaamiseksi. Kovemmalla 3D Touch -painalluksella haluamastaan kuvasta voi valita liikkuvan version ja luoda siitä Instagram-bumerangin.

https://twitter.com/mikeyk/status/817117008630190082?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/mikeyk/status/817145413388013569?ref_src=twsrc%5Etfw

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut