Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hauska latausteline tekee Apple Watchista pienoiskokoisen Macintoshin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Elago W3 Apple Watch

Aivan kuten monille muillekin Applen tuotteille, myös Apple Watchille löytyy markkinoilta pilvin pimein erilaisia oheislaitteita, kuten lataustelakoita. Turhan harva lataustelakka kuitenkaan hyödyntää Apple Watchin yöpöytätilaa, jossa kello näyttää kellonajan, päivämäärän ja mahdollisen herätyksen, kun kello asetetaan kyljelleen latautumaan. Elagon W3 -lataustelakka hyödyntää kellon yöpöytätilaa, mutta mikä parasta, se muistuttaa Applen ikonista Macintosh-tietokonetta 1980-luvulta.

Elago W3 esiteltiin alkujaan jo marraskuussa, mutta viime aikoina se on alkanut nauttia suosiota verkkokaupoissa, eikä suotta. Telakka on hauskan näköinen ja toteutus vaikuttaa fiksulta. Telakan materiaalina on pehmeä silikoni, mikä estää kelloa naarmuuntumasta tai kolhiintumasta, kun se asetetaan telakkaan.

Elago W3 Apple Watch

Telakan kanssa käytetään Apple Watchin omaa laturia, johon kello napsahtaa latautumaan magneettien ansiosta. Telakka on saatavilla niin vaaleana kuin mustanakin ja hintaa sillä on esimerkiksi Amazonissa 13 dollaria (12,50 euroa) plus toimituskulut.

Elago W3 Apple Watch

Applen tammikuussa 1984 alkujaan esittelemä Macintosh nousi merkittävään asemaan, sillä se oli ensimmäinen kaupallisesti menestynyt tietokone, jossa oli graafinen käyttöliittymä. Lisäksi Macintosh muistetaan vuoden 1984 Super Bowl -ottelun mainoskatkolla esitetystä mainoksesta, joka ammensi vaikutteita George Orwellin kirjasta Vuonna 1984.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut