Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Peliläppäri kolmella 17-tuumaisella 4K-näytöllä – Razer esittelee Project Valerieta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Razer Project Valerie

Monen muun laitevalmistajan tavoin myös Razer osallistuu Las Vegasin CES-messuille tällä viikolla, ja sen osastolla huomiota herättää hurja konseptiläppäri, joka kantaa nimeä Project Valerie. Kyseessä on yhtiön syksyllä esittelemään Blade Pro -läppäriin pohjautuva konsepti, joka sisältää peräti kolme 17-tuumaista 4K-näyttöä.

Razer Project Valerie

Pelaajille suunnattu Blade Pro -läppäri sisältää yhden 17,3-tuumaisen UHD-tarkkuuden näytön, mutta Project Valeriessa näytön takaa liukuu esiin kaksi muuta samanlaista näyttöä. Lopputuloksena on kuvasuhde 48:9 ja ”12K-tarkkuus”, eli esimerkiksi räiskintäpeleihin pääsee uppoutumaan varsin perusteellisesti. Sivunäyttöjen alareunoista löytyvät myös Chroma-valonauhat, jotka täydentävät näppäimistön väriä vaihtavaa taustavalaistusta.

Razer Project Valerie

Project Valerie painaa reilut viisi kilogrammaa, selvästi enemmän kuin 3,5 kilogrammaa painava Blade Pro, ja on noin puolitoista senttimetriä paksumpi kuin yhdellä näytöllä varustettu Blade Pro. Sisuksiltaan laite vastaa Blade Pro -läppäriä Intel Core i7 -suoritinta ja Nvidia GeForce GTX 1080 -näytönohjainta myöden.

Razer Project Valerie

Project Valerie on vahvasti konseptiasteella oleva laite, eikä sen myyntiintulosta ole mitään takeita. Esimerkiksi akkukesto kolmen näytön kanssa saattaisi jäädä hyvin heikoksi, ja onhan jopa tehokkaalla GTX 1080 -näytönohjaimella vaikeuksia piirtää kolmen UHD-näytön täydeltä tavaraa, mutta Project Valerie on silti mielenkiintoinen konsepti.

Razer Project Valerie

Kilpailija Acer aikoo keväällä tuoda myyntiin 10 000 euroa maksavan 21-tuumaisen peliläppärin, joten on turha sanoa, ettei Project Valerien kaltaisille hurjille laitteille löytyisi ostajia. Project Valerieta esitellyt Windows Central mainitsee, että Razer on ennenkin muuttanut erikoisia konsepteja myyntituotteiksi. Razerin sivuilla on myös mahdollista rekisteröidä sähköpostiosoite, jotta voi jatkossa pysyä ajantasalla Project Valerieta koskevien uutisten kanssa. Ainakin yhtiö siis haistelee yleisön mielenkiintoa projektiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut