Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG vahvisti: G6-huippupuhelin tulossa hyvin pian – hylkää edeltäjänsä erikoisuuden

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.

LG:n johtaja on vahvistanut sen aikovan esitellä uuden G6-huippupuhelimensa pian.

CES-messujen yhteydessä haastateltu LG:llä pääteknologistina toimiva Skott Ahn totesi G6:n olevan tulossa ”erittäin läheisessä tulevaisuudessa”, kertoo Wall Street Journal.

Lisäksi LG itse vahvisti myös jo aikovansa luopua G5:ssä nähdystä modulaarisesta, muunneltavasta designista. G5:n myynti jäi pahasti odotuksista suurista markkinointipanostuksista huolimatta. LG:n edustaja vahvisti G6:n kanssa LG:n reagoivan palautteeseen, etteivät modulaariset puhelimet kiinnosta ihmisiä: vaihdettavat lisäosat eivät käyneet kaupaksi ja erikoisen rakenteen on aiemmin raportoitu aiheuttaneen ongelmia myös tuotannossa. G6:ssa LG aikoo keskittyä muunneltavuuden sijaan estetiikkaan ja käytettävyyteen.

LG:n mobiiliyksikkö on toiminut jälleen pitkään tappiollisena, mutta LG ei aio luovuttaa. ”Älypuhelinyksikön ulkoistaminen ei ole harkinnassa”, kommentoi Skott Ahn.

G6 saatetaan julkistaa Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopussa – tosin LG:n edustajan mukaan se harkitsee vielä muutamia päiviä lanseeraukselle. Puhelimen hinnan kerrotaan tulevan olemaan G5:tä vastaavalla tasolla. G6 olisi ehtimässä myyntiin reilusti ennen pahinta kilpailijaansa Samsungin Galaxy S8:aa, jonka julkistusta odotellaan vasta huhtikuulle.

LG G6:n design on jo aiemmin vuotanut videoesittelyssä.

G6:sta odotetaan myös vedenkestävää, näytön koko olisi säilymässä 5,3 tuumassa ja sisuksista voi löytyä uusi Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Modulaarisuuden pudottamisen näki jo ennen G5:n julkistusta!. 😅

Tuoreimmat jutut