Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kellokauppa ei vedä? Apple sulki Watch-osastonsa tavaratalossa myös Lontoossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Watchia on markkinoitu Selfridges-tavaratalossa myös näyttävin ikkunasomistein.

Apple Watchia on markkinoitu Selfridges-tavaratalossa myös näyttävin ikkunasomistein.

Apple on sulkenut Watch-kellonsa esittelyyn ja myyntiin erikoistuneen, shop-in-shop-periaatteella toimineen osastonsa nyt Selfridges-tavaratalossa Lontoossa.

Aiemmin Applen on raportoitu sulkevan vastaavan Apple Watch -osaston Galeries Lafayette -tavaratalossa Pariisissa myöhemmin tämän kuun aikana.

AppleInsider on varmistanut Lontoon osaston jo sulkeutuneen. Puhelut myymälään ohjautuvat nauhoitteeseen, joka kertoo ettei myymälä ole enää toiminnassa ja neuvoo asiakkaat Applen verkkosivuille etsimään muita Apple Watchia myyviä liikkeitä.

Apple Watchin myynnin on yleisesti nähty jääneen jälkeen kovimmista odotuksista, vaikka Apple on arvioiden mukaan myynyt kelloja jo noin 20 miljoonaa ja on selkeä markkinajohtaja älykelloissa. Apple itse ei ole raportoinut kertaakaan tarkkoja lukuja Watchin kappalemääräisistä tomituksista tai liikevaihdosta.

Uuden Apple Watch Series 2:n myötä Apple on asemoinut Watchin aiempaa enemmän liikunta- ja terveyskäyttöön, kun alkuperäisessä Watch-lanseerauksessa se pyrki vielä vahvemmin korostamaan kellon käyttöä viestintään ja erilaisten sovellusten kanssa. Lisäksi kultaisten jopa 18 000 euroa maksaneiden Apple Watchien myynti on päättynyt. Apple Watch Series 2:n huippuversio on hillitympi keraaminen, jonka hinta Suomen Apple-verkkokaupassa on 1 529 euroa.

Osaltaan tavaratalo-osastojen sulkemisen takana voikin olla Watch-malliston painopisteen muutos muodista urheilun suuntaan. Series 2 aloitti myös muun muassa Nike-yhteistyön erityisellä Apple Watch Nike+ -valikoimalla.

Lontoon ja Pariiisin ohella Apple on pitänyt Watch-osastoa Isetan-tavaratalossa Tokiossa. Sen kohtalosta ei vielä tiedetä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    En näe tarvetta älykelloille?. 🤔

Tuoreimmat jutut