Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple Watch Series 2 julki – kaivattuja uudistuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Watch Series 2Apple on tänään esitellyt toisen sukupolven älykellonsa, ja kutsuu sitä nimellä Apple Watch Series 2. Siinä missä alkuperäinen Apple Watch oli roiskevedenkestävä, kestää uusi kello myös uimista.

Apple Watch Series 2

Päällisin puolin Series 2 muistuttaa alkuperäistä Apple Watchia, mutta tarjolla on uusi materiaali. Alumiini- ja teräsversioiden lisäksi tarjolle tulee uusi keraaminen runko, joka on neljä kertaa kovempi kuin teräs, ja tarjoaa helmiäisvalkoisen värityksen kellolle.

Sisäkaluja kellossa on uudistettu perusteellisesti. Järjestelmäpiirinä on uusi S2, joka sisältää kaksiytimisen suorittimen ja tarjoaa 50 prosenttia enemmän laskentatehoa kuin suoritin ensimmäisen sukupolven kellossa. Grafiikkapiirin teho S2:ssa on jopa kaksinkertainen alkuperäisen Apple Watchin S1-piiriin verrattuna.

Apple Watch Series 2

Myös näyttö kellossa on laitettu uusiksi, ja Applen mukaan kyseessä on kirkkain missään Applen laitteessa nähty näyttö. Sen suurin kirkkaus on 1000 nitiä, mikä parantaa näytön luettavuutta kirkkaassa ulkovalaistuksessa.

Uusi kello on odotetusti varustettu myös sisäänrakennetulla GPS-paikannuksella, eli esimerkiksi lenkkeillessä se ei enää ole riippuvainen iPhonen GPS-sijainnista.

Apple Watch Series 2

Käyttöjärjestelmänä Series 2 -kellossa on uusi watchOS 3.

Perusmallien lisäksi Apple tuo jälleen tarjolle myös muotitalo Hermèsin kanssa kehitetyt versiot nahkarannekkeineen, sekä Niken kanssa kehitetyt versiot innokkaille kuntoilijoille. Apple Watch Nike+ -mallit sisältävät alumiinirungon sekä erityiset rannekkeet ja kellotaulut.

Apple Watch Series 2 Nike

Uuden Apple Watch Series 2 -malliston lisäksi myyntiin tulee myös Series 1. Kyseessä on uudella S2-järjestelmäpiirillä varustettu, tehokkaampi versio alkuperäisestä Apple Watchista.

Kellojen ennakkotilaukset ensimmäisen aallon maissa, mukaan lukien Suomessa, alkavat 9. syyskuuta ja toimitukset 16. syyskuuta. Hinnat Yhdysvalloissa alkavat 369 dollarista (noin 330 euroa), eli hinnankorotusta aiempien Apple Watch -mallien alkuperäisiin hintoihin tulee 20 dollaria.

Päivitys: Nyt myös Watchien uudet Suomi-hinnat ovat tiedossa. Löydät ne tuoreemmasta artikkelistamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Marko

  Tärkein jäi kertomatta julkistustilaisuudessa, eli se akkukesto. Onko parantunut ja kuinka paljon.

  • SANDY

   Koko päivän kestävä akku
   Jopa 18 tuntia
   Testauksen suoritti Apple elokuussa 2016 käyttäen Apple Watch Series 1:n, Apple Watch Series 2:n ja Apple Watch Editionin ennakkoversioita yhdessä iPhonen kanssa. Kaikki testattavat laitteet sisälsivät ohjelmistojen ennakkoversioita. Koko päivän kestävä akku perustuu seuraavalle testikäytölle 18 tunnin aikana: 90 ajantarkistusta, 90 ilmoitusta, 45 minuuttia appien käyttöä sekä 30 minuuttia kuntoilua Apple Watchista Bluetoothin kautta soitetun musiikin kera. Akun kesto vaihtelee käytön, kokoonpanon ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat.

 2. Timo Kokki

  Gaywatch 2

 3. koojiiär

  All day batterylife. Ei kelpaa.

Tuoreimmat jutut