Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony julkaisi jo kokeellisen Android 7.1.1 -päivityksen Xperia X:lle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony Concept Xperia X:lle.

Sony Concept Xperia X:lle.

Sony on julkaissut ensimmäisenä valmistajana Googlen itsensä jälkeen Android 7.1.1 -päivityksen älypuhelimelleen. Tosin toistaiseksi uusin Android-versio on julkaistu vasta kokeellisena testiversiona Sony Concept -ohjelmaan liittyneille Xperia X -puhelimen käyttäjille.

Uuden version numero on on 38.3.A.0.41.

Android 7.1.1 avaa kehittäjien hyödynnettäväksi uusia mahdollisuuksia, Tuki kuvanäppäimistöille näppäimistön syöttötapana mahdollistaa käyttäjille kustomoitujen tarrojen, animoitujen GIF-kuvien ja muun kuvasisällön helpon lisäämisen ja sovellusoikoteiden rajapinta mahdollistaa kehittäjien lisäävän oikoteitä sovelluskuvakkeisiin suoraan sovelluksen eri toimintoihin.

Google esitteli Android 7.1:n mahdollistamia uudistuksia: vasemmalla sovellusoikotiet ja oikealla kuvanäppäimistö.

Google esitteli Android 7.1:n mahdollistamia uudistuksia: vasemmalla sovellusoikotiet ja oikealla kuvanäppäimistö.

Lisäksi Sonyn päivityksessä mukana on Androidin joulukuun tietoturvakorjaukset.

Päivityksen jälkeen kameran pitäisi myös käynnistyä nopeammin, sammutusnäkymästä löytyy valinta uudelleenkäynnistykseen ja mukana on tuki Remote Play -tuelle PlayStation 4 -konsolin kanssa, jonka pitäisi mahdollistaa PS4-pelien pelaaminen puhelimen kautta. DualShock-ohjainta ei kuitenkaan toistaiseksi tueta.

Sony avasi Concept-ohjelmansa Xperia X:lle marraskuun alkupuolella. Android 7.1.1 -päivityksen saavat nyt Experimental-päivitykset valinneet käyttäjät.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut