Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows 10:n Creators Update tulossa huhtikuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Windows 10 Creator's Update

Microsoft kertoi syksyllä Windows 10 -käyttöjärjestelmän seuraavasta isommasta päivityksestä, joka tunnetaan nimellä ”Creators Update”. Tarkkaa aikataulua sen julkaisulle ei virallisesti ole vielä kerrottu, mutta MSPowerUserin lähteiden mukaan päivitys olisi saapumassa huhtikuun aikana.

Aiemmin päivityksen arveltiin saapuvan maaliskuussa, mutta MSPowerUser kertoo, että Microsoftin sisällä tällä hetkellä kaavaillaan julkaisua huhtikuulle. Insider-esiversiossa päivityksen build-numero on ollut 1703, mutta MSPowerUserin mukaan lopullisen version build tulee olemaan 1704. Numeroista kaksi ensimmäistä tarkoittavat vuosilukua ja kaksi viimeistä kuukautta, joten näin ollen julkaisuajankohdaksi on tulossa huhtikuu 2017.

Vastaavasti viime vuonna esimerkiksi XBox Onen Anniversary Update -päivityksen build-numero vaihtui ennen virallista julkaisua 1607:stä 1608:ksi.

MSPowerUserin mukaan Microsoftilla ollaan tällä hetkellä lyömässä lukkoon kaikkia tulevan päivityksen uudistuksia niin, että kaikki muutokset ovat valmiita tammikuun aikana. Tämän jälkeen edessä on vielä hiomista ja kiillottamista, eli testaamista ja virheiden korjaamista ennen keväällä tapahtuvaa virallista julkaisua.

Creators Updatessa Microsoft on panostamassa päivityksen nimen mukaisesti muun muassa luomiseen 3D-työkaluilla, pelaamiseen sekä ihmisten väliseen yhdistämiseen. Lisäksi tulossa on iso liuta pienempiä uudistuksia, kuten mahdollisuus tilapäisesti keskeyttää Windows Update -päivitykset. Myös Edge-selain on saamassa uudistuksia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut