Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta tulossa kahdet uudet VR-lasit – ensimmäiset jo ”lyhyen ajan sisällä”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin tämän hetken uusin Gear VR.

Samsungin tämän hetken uusin Gear VR.

Samsungilta on luvassa lisää uusia virtuaalilaseja. Yhtiön tulevat suunnitelmat paljasti virtuaalitodellisuustapahtumassa San Diegossa puhunut johtaja Sung-Hoon Hong.

Sung-Hoon Hongin mukaan Samsung on tuomassa tarjolle kaksi seuraavaa sukupolvea sen Gear VR -virtuaalitodellisuuslaseista.

Niin sanottu Gear VR 2 tultaisiin ”esittelemään lyhyen ajan sisällä”.

Lisäksi ensi vuoden aikana olisi tulossa vielä niin sanottu Gear VR 3, joka veisi Samsungin ratkaisun virtuaalitodellisuudesta lähemmäs lisättyä todellisuutta, jota on nähty esimerkiksi Microsoftin HoloLensissä. Näin virtuaaliset elementit yhdistyisivät tosimaailman kanssa.

Tapahtumassa annetuista tiedoista raportoi Wearablezone-julkaisu ja uutisista on kertonut jo myös SamMobile.

”Samsungin hologrammiteknologia on todella, todella realistista. Se näyttää todella kosketettavalta”, kommentoi Sung-Hoon Hong, joka näkee lisätyn todellisuuden paljon virtuaalitodellisuutta suurempana liiketoimintamahdollisuutena – myös Samsungille.

Samsung on toistaiseksi esitellyt kaksi versiota sen Gear VR:stä, mutta teknisesti virtuaalikokemuksensa osalta laitteet ovat yhteneviä.

Helmikuun lopulla alkavassa Mobile World Congressissa (MWC) Samsung aikoo esitellä uusia tekoälytoimintoja, jotka myös kytkeytyvät lisättyyn todellisuuteen. Samsungin seuraavan huippupuhelimen Galaxy S8:n odotetaan sisältävän uuden tekoälyä hyödyntävän virtuaaliavustajan, mutta tämän hetken huhujen mukaan puhelimen julkistus ei olisi vuorossa vielä MWC:ssä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. keke

    Hyvältä kuulostaa. Kun nyt vaan tulis s8 yli 5.6 näytöllä niin olis ostohousut jo jalassa.

Tuoreimmat jutut