Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Sony-puhelin vuotokuvassa – Xperia XA:n seuraaja julki jo CESissä vuodenvaihteen jälkeen?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony-puhelin OnLeaksin ja SlashLeaksin julkaisemassa kuvassa.

Sony-puhelin OnLeaksin ja SlashLeaksin julkaisemassa kuvassa.

Sony Xperia XA saattaa saada seuraavan jo hyvin pian. Verkkoon on vuotanut kuva uudesta Sony-puhelimesta, tietoja kahdesta uudesta Sony-puhelimesta ja Sony on myös järjestämässä tilaisuuden CES-messujen yhteydessä tammikuun alussa. Vielä ei ole varmuutta, onko näillä tiedonmurusilla tekemistä keskenään.

Oheisen kuvan tulevasta Sony-puhelimesta ovat julkistaneet yhdessä OnLeaks ja SlashLeaks.

Puhelin mainitaan mahdollisesti Xperia XA:n seuraajaksi, mutta varmuutta tästä ei ole. Tietokonemallinnettu kuva on kavaltanut näytön kooksi noin 5 tuumaa, mitoiksi 145 x 66,8 x 7,99 millimetriä ja puhelimessa olevan USB-C-mallisen liitännän.

Sonylta tiedetään olevan tulossa älypuhelimet mallikoodeilla G3121 ja G3112, jotka bongattiin jo lokakuussa venäläisviranomaisen sivulta. Xperia XA:n mallikoodi on F311x, joten näistä malleista ensimmäinen voisi hyvinkin olla sen seuraaja.

Tuntemattoman TheAndroidSoul-sivuston mukaan nämä kaksi puhelinta sisältäisivät 5,2 ja 5,5 tuuman näytöt ja Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin sekä julkistettaisiin CESissä.

Sony on järjestämässä tilaisuuden Las Vegasissa CES-messujen aattona 4. tammikuuta, mutta vielä toistaiseksi luotettavammilta lähteiltä ei ole kuultu vihjauksia tulevasta. On mahdollista, ettei Sony esimerkiksi julkista CESissä uusia puhelimia lainkaan, vaan keskittyy muun laajan elektroniikkatarjontansa esittelyyn.

Tänä vuonna Sony esitteli Xperia X -puhelinten sarjan Barcelonan Mobile World Congressissa.

 

Sony järjestää tilaisuuden CES-messujen yhteydessä niiden aattona 4. tammikuuta.

Sony järjestää tilaisuuden CES-messujen yhteydessä niiden aattona 4. tammikuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut