Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensi viikolla julkistettava Huawein Honor Magic -konseptipuhelin paljastui vuotokuvassa – päivitetty: eipä paljastunutkaan!

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Honor Magic Weibo-käyttäjä KJuman julkaisemassa kuvassa.

Honor Magic Weibo-käyttäjä KJuman julkaisemassa kuvassa.

Huawein ensi viikolla julkistettavaksi odotetusta Honor Magic -konseptipuhelimesta on nähty ilmeisesti ensimmäinen live-kuva. Oheisen yltä löytyvän kuvan julkaisi kiinalaisessa Weibo-palvelussa nimimerkki KJuma.

Päivitys kello 18.25: Kuva on osoittautunut muotoilijan luomaksi ”Galaxy S8” -konseptikuvaksi, eikä siis ole Honor Magic.

Kuva on varsin yhteneväinen aiempien paljastusten kanssa. Honor Magicin julkistuksen pitäisi tapahtua Huawein ilmoituksen mukaan 16. joulukuuta.

Honor Magic ei näytä tulevan sisältämään aivan koko etupuolta täyttävää näyttöä, vaan sekä ala- että yläreunasta löytyvät kapeat reunakaistaleet. Näytön yläpuolella näyttäisi sijaitsevan etukamera ja alapuolelta kotinäppäin tai ainakin sormenjälkitunnistin.

Xiaomin jo myyntiin tuomassa Mi MIXissä vain näytön alapuolella on merkittävämpi reunus. Mi MIXissä etukamera onkin sijoitettu poikkeuksellisesti alakulmaan puhelinta pystyasennossa pidettäessä.

Honor Magicin tarkemmista teknisistä tiedoista ei toistaiseksi ole tietoa. IHS:n analyytikon Pan Jiutangin mukaan ominaisuudet eivät kuitenkaan itsessään olisi kovin ihmeelliset lukuun ottamatta esimerkiksi vakuuttavan näköistä reunoille kaartuvaa ja kookasta näyttöä.

Alun perin Huawein konseptipuhelimen odotettiin perustuvan laajasti erillisille lisävarustelaitteille – esimerkiksi kaiutinten sijaan käytettävät kuulokkeet ja kamera olisivat irrallisia laitteita. Tältä osin selvyyttä asioihin ei kuitenkaan vielä ole saatu ja villit huhut saattavat osoittautua lopulta myös perättömiksi.

Myös Huawein uuden pikalatausteknologian on odotettu tulevan konseptipuhelimen yhdeksi ominaisuudeksi: se lataisi akun puoliksi täyteen vain 5 minuutissa. Tältäkään osin mitään varmempaa ei ole vielä kuultu.

Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on aiemmin puhunut ”superpuhelimesta”, joka sisältäisi edistynyttä keinoälyä. Onko Honor Magic tällainen puhelin, jää nähtäväksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut