Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tuleva Huawei P10 paljastuu vuotaneissa mallikuvissa

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Huawei P10 vuotokuva

Huawein P-sarjan odotetaan keväällä saavan uuden jäsenen, P10:n. Laitteen ominaisuuksista on huhuiltu jo tovi, ja viime viikolla mediassa kiersi vuotokuviakin, joissa väitteen mukaan tuo Huawei P9:n seuraaja esiintyi. Todellisuudessa kuvien laite oli kuitenkin halpa P9-kopio, mutta tällä kertaa kiinalaiselle sosiaalisen median sivusto Weibolle on vuodettu paljon luotettavamman oloisia kuvia väitetystä P10:stä ja sen etupaneelista.

Huawei P10 vuotokuva

Kuvien perusteella P10:stä on tulossa kaksi eri versiota, yksi suoralla ja yksi kaarevalla näytöllä. Vastaavaan ratkaisuunhan Huawei päätyi jo Mate 9 -malleissa. Lisäksi sormenjälkitunnistin on siirtynyt etupaneeliin, näytön alle, samoin kuin hiljattain esitellyissa Mate 9 Pro- ja Porsche Design Mate 9 -malleissa.

Huhujen perusteella tuleva P10 lainaisi tekniikkaa Mate 9 -malleista, eli järjestelmäpiiriksi on tiettävästi tulossa tehokas Kirin 960 ja RAM-muistia löytynee neljä tai kuusi gigatavua.

Huawei P10 vuotokuva

Jälleen odotettavissa on myös Leica-brändätty kaksoiskamera. Ensimmäisen sukupolven Leica-kaksoiskamera nähtiin P9:ssä, mutta Mate 9 -mallit saivat toisen sukupolven version, jonka parannuksiin kuuluvat muun muassa optinen kuvanvakain värikamerassa sekä tarkempi kenno mustavalkokamerassa. P10 saattaisikin saada joko toisen tai peräti kolmannen sukupolven version Leica-kaksoiskamerasta.

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Mikäli vuotokiviin on uskomista niin p10 on takaa hyvin samanlainen kuin p9, ainoana erona sormenjälkilukija joka on pyöreä ja kuvausvalon ja lasertarkentimen pyöreä kombinaatio samaan tapaan kuin meizu pro 6 mallissa.

    Kuvienperusteella
    Sorme

Tuoreimmat jutut