Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tunnettu Apple-analyytikko: ensi vuoden iPhone-malleissa lasikuoret langattoman latauksen vuoksi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.

ConceptsiPhonen näkemys tulevaisuuden iPhonesta.

Applen ensi vuonna julkaistavat iPhone-mallit tulevat käyttämään lasikuoria langattoman latauksen vuoksi, ennustaa tunnettu Apple-asiantuntija, KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo. MacRumorsin haltuunsa saaman arvion mukaan juuri langaton lataus olisi suurin syy lasikuorille, joskin lisäpontta arviolle antaa yleinen uskomus siitä, että Applen pääsuunnittelujohtaja Jony Ive olisi jo pitkään haaveillut iPhonesta, joka ulkonäöltään muistuttaa yhtenäistä lasipaneelia.

Siitäkin huolimatta, että yhtiön edustajat muutama vuosi sitten totesivat nykyiset langattomat lataustekniikat epäkäytännöllisiksi, on useissa raporteissa ja huhuissa ennustettu, että ensi vuoden iPhone-malleissa nähtäisiin langatonta lataustekniikkaa. Kuo kuitenkin arvelee, että langatonta laturia ei välttämättä toimiteta kaikkien mallien mukana, vaan se saattaa tulla vain kalleimpien huippumallien mukana. Kuon mukaan vuonna 2018 langattomia latureita puskettaisiin asiakkaille agressiivisemmin.

On olemassa patentteja, joiden avulla langaton lataus saataisiin toimimaan metallikuorisella puhelimella, mutta lataus toimii nopeammin lasin kuin metallin läpi. Niinpä Applekin tiettävästi käyttäisi lasista takapaneelia, jonka läpi lataus toimisi. Itse puhelimen runko olisi kuitenkin edelleen metallia niin, että edullisimmat mallit käyttäisivät alumiinia ja huippumalli mahdollisesti ruostumatonta terästä.

Viime viikolla Kuo ennusti, että Apple julkaisisi ensi vuonna kolme iPhone-mallia, joista kaksi noudattelisi nykyisiä 4,7- ja 5,5-tuumaisia kokoja ja käyttäisi LCD-näyttöjä. Lisäksi hänen mukaansa tulossa on kolmas malli, joka sisältää OLED-näytön sekä Plus-mallin tavoin kaksoiskameran.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Apple sortuu samaan virheeseen,mitä Samsung 2-3 vuotta takaperin (monta varianttimallia)!!.

 2. kekkerke

  Joo samaa mieltä että Applen pitäisi alkaa fokusoimaan ja järkeistämään tuoteryhmiään. Tuossa ei ole enään mitään järkeä.

  iPhone 7 on 14 eri variaatiota
  iPhone 7+ on 14 eri variaatiota
  iPhone 6s on 8 eri variaatiota
  iPhone 6s+ on 8 eri variaatiota
  iPhone 5se on 8 eri variaatiota
  iPad 7.9″ … kasavariaatioita
  iPad 9.7″ … kasavariaatioita
  iPad 12″ …. kasavariaatioita

  Apple Watch S1 …. kasavariaatioita
  Apple Watch S2 …. kasavariaatioita

  • Hendrik

   Eli mielestäsi eri värivaihtoehdot ovat huono asia kuluttajalle?. 🤔🙄

Tuoreimmat jutut