Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Analyytikot: ensi vuoden iPhone voi tulla 5 ja 5,8 tuuman näytöillä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus.

Nykyiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus.

Applen ensi vuoden iPhone tulee 5 tai 5,8 tuuman näytöillä, odottavat Barclays-pankin analyytikot omien lähteidensä mukaan.

Tulevasta iPhonesta, nimeltään ehkä iPhone 8 tai iPhonen kymmenvuotisjuhlan myötä iPhone 10 tai iPhone X, on kuultu näyttöjen koonkin osalta jo monenlaisia huhuja. Osa odottaa näyttöjen koon pysyvän ennallaan 4,7 ja 5,5 tuumassa, osa puolestaan arvelee väliin tulevan vielä 5-tuumaisen lisävaihtoehdon. Myöskään ”tiedot” 5 ja 5,8 tuuman näytöistä eivät ole esillä ensimmäistä kertaa.

iPhonen näyttöjen koon kasvu tuntuisi loogiselta huomioiden vahvat huhut, joiden mukaan näyttö tulisi kattamaan tulevassa iPhonessa lähes koko etupuolen ja sormenjälkitunnistimen olevan osa sitä. Näin aiemman kokoiseen tai jopa pienempään puhelimeen mahtuisi suurempikokoinen näyttö.

Barclaysin raportin mukaan tulevan iPhonen design ei vaikuttanut vielä aivan lukkoon lyödyltä. Sen odotetaan kuitenkin sisältävän myös kaarevat reunat näytön mahdollisesti kaartuessa myös laitteen reunoille Samsungin edge-mallien tavoin. Tämä tulee mahdolliseksi iPhonen vaihtaessa ensi kertaa OLED-näyttöihin, huhujen mukaan ainakin malleista suuremman osalta. Barclaysin mukaan 5 tuuman iPhone säilyttäisi edelleen LCD-näytön.

iPadien osalta Barclaysin analyytikoiden odotuksissa on uutuuskolmikko: kolme iPad Pro -mallia sisältäisivät päivitetyt versiot nykyisistä 9,7- ja 12,9-tuumaisista malleista sekä täysin uuden 10,9-tuumaisen mallin, joka olisi nykyisen 9,7-tuumaisen mallin kokoinen, eli isompi näyttö kattaisi käytännössä koko etupaneelin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut