Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Käyttäjät raportoivat: tuore päivitys parantaa Apple Watchin akkukestoa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Watch

Jos Apple Watchin akkukesto on aiheuttanut harmaita hiuksia, voi uusi WatchOS 3.1 -päivitys tuoda apua ongelmaan. Aiemmin tässä kuussa julkaistu päivitys on Applen virallisten päivitystietojen mukaan tarjonnut muun muassa bugikorjauksia, mutta isona lisäbonuksena monet käyttäjät ovat raportoineet myös kellon akkukeston parantuneen.

Ennen päivitystä käyttäjät raportoivat kellon vaativan latausta joka yö, mutta päivityksen jälkeen Apple Watchin akku voi kestää jopa kaksi päivää. Parannuksista akkukestoon on raportoitu sekä Apple Watch Series 1:n että Apple Watch Series 2:n käyttäjien parista. Myöskään kellon koolla ei pitäisi olla vaikutusta asiaan, vaan niin 38 kuin 42 millimetrin mallit ovat hyötyneet päivityksestä.

Aivan kaikille päivitys ei ole tuonut parannusta, sillä yksittäiset käyttäjät ovat raportoineet akkukeston olevan sama tai jopa huonompi kuin ennen päivitystä. Varsinaista syytä sille, miksi päivitys ei vaikuta samoin kaikkiin malleihin ei kuitenkaan tässä kohtaa ole, sillä Apple ei ole julkaissut virallisia tietoja päivityksen vaikutuksesta akkukestoon. Eriävistä mielipiteistä huolimatta valtaosa muun muassa Reddit- ja MacRumors-käyttäjistä on kokenut päivityksen nimenomaan parantavan akkukestoa.

Apple Watch Series 2:n sisältä löytyy aiempaa suurempi akku ja värinämoottori.

Apple on viime aikoina keskittynyt parantamaan älykellonsa akkukestoa. Apple Watch Series 2 -mallissa akun kokoa oli kasvatettu ensimmäisen sukupolven kelloon verrattuna.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Veke

    Kolme päivää menee ihan kevyesti 42mm Series kakkosella yhdellä latauksella, yöt power save-moodissa. Neljäkin voisi onnistua just ja just.

    Nyt toinen päivä menossa ja 77% akkua.

Tuoreimmat jutut