Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisyrityksen Eve V -taulutietokone myyntiin ensi kuussa – suoritin- ja muistivaihtoehdot varmistuivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Eve V takaa.

Eve V.

Suomalainen Eve-Tech on tuomassa uuden Eve V -taulutietokoneensa ennakkomyyntiin marraskuun jälkimmäisellä puoliskolla, ja laitteen tekniset yksityiskohdat alkavat vähitellen varmistua. Laitteen suunnittelu on tapahtunut yhteisölähtöisesti, eli tuhatpäinen yleisö on keskustelupalstalla esittänyt toiveitaan, joiden perusteella laitetta ja kokoonpanoja on kehitetty. Tällä viikolla varmistuivat suoritin- ja muistivaihtoehdot.

Eve V on Windows 10 -käyttöjärjestelmällä toimiva 2-in-1 -laite, eli tabletin ja läppärin yhdistelmä. Siroihin kuoriin on päätetty sijoittaa Intelin suoritin, joka ei vaadi erillistä tuuletinta tai muita liikkuvia komponentteja jäähdytykseen. Valinta on kallistunut uusiin seitsemännen sukupolven Kaby Lake -suorittimiin. Vaihtoehdoiksi tulevat seuraavat mallit:

  • Intel Core m3-7Y30 (jopa 2,6 gigahertsiä)
  • Intel Core i5-7Y54  (jopa 3,2 gigahertsiä)
  • Intel Core i7-7Y75 (jopa 3,6 gigahertsiä)

RAM-muistin osalta sekä yhteisö että Eve-Techin oma väki olivat sitä mieltä, että neljä gigatavua on liian vähän sujuvaa käyttöä varten. Niinpä Eve V:n perusmalli sisältää kahdeksan gigatavua LPDDR3-tyypin RAM-muistia, ja lisämaksusta tarjolle tulee myös 16 gigatavun versio.

Tallennusmuistina Eve V:ssä käytetään nopeaa SSD-massamuistia. Sen tarkemmin ei ole eritelty, kuka massamuistin valmistaa, mutta sen on määrä vastata nopeudeltaan Samsungin 850 Evo -muisteja. Tarjolle tulevat 128:n, 256:n ja 512 gigatavun vaihtoehdot.

Eve-Techin toimitusjohtaja Konstantinos Karatsevidis sekä Microsoftin Vesku Paananen ovat tänään vastaamassa kiinnostuneiden kysymyksiin Redditin AMA- eli Ask Me Anything -sessiossa kello 17.30 Suomen aikaa. Siellä voi kysellä niin Eve V:stä kuin viimeisimmistä Microsoftin uutisistakin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut