Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisyrityksen Eve V -tietokone tilattavaksi 21. marraskuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Eve V takaa.

Eve V takaa.

EveSuomalainen Eve-Tech on suunnitteluvaiheen jälkeen nyt piakkoin tuomassa uuden hybridimuotoisen tietokoneensa tilattavaksi joukkorahoituspalvelun kautta.

Eve V:ksi lopulta ristitty tietokone on tulossa tarjolle Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta 21. marraskuuta kello 16 Suomen aikaa. Aluksi tarjolle tulee vain rajoitettu 500 kappaleen erä. Toimitukset on tarkoitus aloittaa ensi vuoden alkupuolella.

Tietokonetta kuvaillaan ”ensimmäiseksi täysin joukkokehitetyksi tietokoneeksi”. Kehitystyötä on ohjannut Eve-Techin ympärille noussut tuhatpäinen yhteisö. Laite on alumiinikuorinen 2-in-1 eli hybridilaite, josta näyttöosa on irroitettavissa erilleen – kyse on tabletin ja läppärin yhdistelmästä, Windows 10 -käyttöjärjestelmällä.

Eve on myös kertonut Intelin sijoittaneen jo yli kuusinumeroisen summan projektiin ja Microsoftin tuen olevan vahvaa. Eve-Techin tiimiläiset ovat puolestaan aiemmin työskennelleet muun muassa OnePlussalla, Samsungilla, Lenovolla ja Googlella.

Eve V -laitteeseen on luvassa 12,3 tuuman näyttö, mutta aivan kaikkia tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vielä vahvistettu – sen aika on ensi viikolla. Laitteeseen tulossa olevat ominaisuudet ovat muuttuneet projektin kehityksen edetessä ja myyntiintulon siirtyessä eteenpäin. Lopulta koneeseen ovat tulossa nyt tuoreet 7. sukupolven Intel Core -suorittimet, 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua tallennusmuistia, neljä kaiutinta sekä Thunderbolt 3 -liitäntä USB-C:n ja perinteisten USB-porttien ohella. Akunkestosta luvataan luokkansa parasta, jopa 12 tuntia.

Aiemmin Eve-Tech on tuonut myyntiin kahdeksantuumaisen edullisen Eve T1 -Windows-tabletin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut