Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon GO saamassa päivittäisiä tehtäviä palkintoineen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kaveri-Pokémonin valinta on uuden päivityksen uudistus.Nianticilla näyttää olevan iso vaihde silmässä. Huomenna keskiviikkona alkaa pelissä halloweenin vietto, mikä tarkoittaa, että karkkia on tarjolla tavallista enemmän ja haamutyypin pokémoneja esiintyy myös tavallista useammin. Lisäksi pelin koodin syövereistä on löytynyt uusia ominaisuuksia, jotka saatetaan julkaista lähiaikoina.

Pokémon GO Hub -sivusto on tutkinut pelin uusimpien versioiden koodeja ja löytänyt sieltä mainintoja mahdollisista päivittäisistä tehtävistä joita pelissä voisi suorittaa. Hyvin useinhan erityisesti mobiilipelit palkitsevat pelaajia, jotka käyvät päivittäin pelaamassa, ja vastaavia ominaisuuksia on nähtävästi nyt kaavailtu myös Pokémon GO -peliin.

Pelin koodista on löytynyt Daily Quest -mainintoja eli viittauksia päivittäisiin tehtäviin tai etsintöhin, kuten päivän ensimmäinen pokestop tai päivän ensimmäinen hahmon nappaaminen. Näiden suorittaminen oletettavasti palkitaan jollain tavalla, mutta palkinnoista ei ole vielä tarkempaa tietoa. Munien hautomoista on kuitenkin löytynyt maininta. Todennäköisiä muita palkintoja voisivat olla myös pokepallot ja muut esineet.

Päivittäisten tehtävien lisäksi on löytynyt myös mainintoja tehtäväsarjoista tai -putkista, eli palkinnot ovat oletettavasti sitä parempia, mitä pidempään pelaaja käy päivittäisiä tehtäviä suorittamassa peräkkäisinä päivinä.

Ominaisuudet ovat ainakin vielä piilossa, mutta Pokémon GO Hubin mukaan toteutus näyttää sen verran valmiilta, että Niantic voisi halutessaan ottaa toiminnon etänä käyttöön hetkenä minä hyvänsä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut