Pokémon GO viettää Halloween-teemaa viikon ajan.

Pokémon GO viettää Halloween-teemaa viikon ajan.

Keskiviikosta alkaen käynnistyy Pokémon GOssa Halloween-teemainen globaali tapahtuma, joka on ensimmäinen laatuaan pelin historiassa.

Erilaisia tapahtumia on odotettu osaksi Pokémon GOta piristämään ja ylläpitämään kiinnostusta peliin.

Keskiviikosta 26. lokakuuta ensi viikon tiistaihin 1. marraskuuta asti Pokémon GOssa ilmestyy maailmanlaajuisesti tavanomaista useammin ”pelottavia” haamu-Pokemoneja, kuten Drowzee, Gastly, Gengar, Golbat, Haunter, Hypno ja Zubat.

Lisäksi Halloween-teematapahtuman aikana napatuista Pokémoneista kertyy tuplasti, kuusi karkkia, Pokémon-kouluttajille eli pelin pelaajille. Samoin professorilta saa kaksi karkkia yhden sijaan Pokémoneja siirtäessä. Tuore mukaan tullut toiminto, Buddy Pokémon, puolestaan tarjoaa jopa neljä karkkia tavallisen yhden sijaan. Karkkien avulla Pokémon GOssa voi kehittää Pokémonejaan.

”Innostus Pokémonin 20-vuotisjuhlien juhlinnassa jatkuu tänä Halloweenina ensimmäisellä Pokémon GO -tapahtumalla ikinä”, kommentoi The Pokémon Company Internationalin kuluttajamarkkinoinnin johtaja J.C. Smith. ”Odotamme näkevämme monia Pokémon-teemaisia asuja tänä juhlavuotena, ja nyt kouluttajat voivat lisätä Pokémon GOn karkki-tai-kepponen-reittiinsä kerätäkseen karkkia ja lisätäkseen pelottavampia Pokémoneja Pokédexiinsä.”