Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Katseella ohjattava älypuhelin ja neljä muuta villiä mobiili-ideaa – minkä sinä valitset toteutettavaksi jo ensi vuonna?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Älypuhelinvalmistaja ZTE:n projekti CSX jatkuu. Nyt yleisö pääsee äänestämään viidestä eri ideasta.

ZTE:n joukkoistusprojektissa kerättiin alun perin yli 400 erilaista ideaa, jotka ovat nyt karsiutuneet ja hioutuneet viiteen jäljellä olevaanAlun perin ideoiksi kelpasivat kaikki, jotka ovat mobiileja ja jotka ovat teknologisesti toteutettavissa ensi vuonna. Lisäksi lopputuotteen hinnan tulisi pysyä riittävän edullisena.

ZTE:n sivuilla voi nyt äänestää suosikkiaan viidestä eri ideasta. Voittavan idean tultua valituksi, aikoo ZTE toteuttaa sen ja esitellä tuotteen ensi vuoden aikana – ensi kerran jo tammikuun alun CES-messuilla Las Vegasissa.

Äänestää voi ZTE:n sivuilla 19. lokakuuta asti.

Vaihtoehtoina ovat:

zte_csx_1

Silmien liikkeitä seuraava ja niiden perusteella ohjautuva älypuhelin, jossa on lisäksi tarttuva takapinta, jolla puhelimen voi kiinnittää eri pinnoille

zte_csx_2

Älykkäät kuoret älypuhelimelle. Erilaisia lisäkuoria esimerkiksi pelaamiseen, styluksella varustettuna tai e-paperinäytöllä.zte_csx_3

Powerglove. Android-älypuhelimesta älynsä saava laite, joka ohjaa kättä ja auttaa näin esimerkiksi opettelemaan pianon soittamista tai kuntoutumaan vammasta.zte_csx_4

Yksinkertainen idea: seuraavan sukupolven ZTE Axon -puhelin, mutta vakio-Androidilla varustettuna ilman ZTE:n lisäyksiä.

zte_csx_5

Vedenkestävä virtuaal- ja lisätyn todellisuuden  laite, jonka kanssa voi kuvitella uivansa maailman merillä lähijärven sijaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut