Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Pixel -puhelinten mukana tämä pieni palikka – helpottaa siirtymistä iPhonesta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on helpottanut siirtymää sen juuri julkistettuihin uusiin Pixel-puhelimiin.

Siirtyminen iPhonesta Pixeliin on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Jokaisen Pixel-puhelimen mukana tuleekin Quick Switch -adapteri, jonka avulla Pixelin voi liittää joko iPhoneen tai toiseen Android-puhelimeen. Alla kuvassa adapteri näkyy Pixeliin liitettynä – lisäksi sen kanssa käytetään toiseen puhelimeen sopivaa kaapelia, kuten esimerkiksi Applen omaa Lightning-kaapelia, joka liittyy adapteriin USB-liitännällä.

Google kehottaa iPhonesta vaihtajia kytkemään iPhonesa iMessagen ja FaceTimen pois päältä asetuksista.

Pikavaihto siirtää Pixeliin aiemmasta puhelimesta yhteystiedot, kalenteritapahtumat, kuvat, videot, musiikin, SMS-tekstiviestit, iMessage-viestit ja muuta.

Se tukee iPhoneja ja iPadeja vähintään iOS 8 -versiolla, Nexus 5 / 6 / 5X / 6P -laitteita ja useimpia muita Android-laitteita vähintään Android 5.0 -versiolla.

Tämän vaihtoadapterin lisäksi Pixel-myyntipakkauksesta löytyy itse puhelimen lisäksi 18 watin USB-C-laturi, C-C-USB-kaapeli (USB 2.0) ja A-C-USB-kaapeli (USB 3.0) sekä tietenkin nappikuulokkeet.

YouTubesta löytyy jo Pixelin myyntipakkauksen avausvideoita, joista alle loppuun liitettynä yksi.

Google Quick Switch

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut