Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin korjaat Samsungin Galaxy-puhelinten akku- ja lämpenemisongelmat helposti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S7 heat pipe nestejäähdytys

Jos omistat kalliimman luokan Galaxy-puhelimen, voivat akku- ja lämpenemisongelmat olla turhankin tuttuja. Yhteisöpalvelu Redditissä ongelmaa on ihmetelty muun muassa seuraavin kommentein:

”Terve kaikille! Puhelimeni toimi täydellisesti useita kuukausia (…) Tänään heräsin, otin puhelimeni pois laturista, ja 15 minuutin vähäisen käytön jälkeen akun varaus oli 86 prosenttia ja puhelimen näyttö oli todella kuuma. Tällä hetkellä, noin tuntia myöhemmin ilmaan minkäänlaista käyttöä, varaus on 57 prosenttia.”

Redditissä käytyjen keskustelujen perusteella yhdeksi merkittäväksi syyksi puhelimen lämpenemiselle käyttäjät ovat havainneet Samsungin Gear VR –sovelluksen. Jos puhelimesta kyseinen sovellus löytyy, onkin syytä tarkistaa, ettei sovellus ole automaattisesti käytössä.

Hyvänä uutisena niille, jotka ongelmasta kärsivät on se, että sovellus on helppo ottaa pois päältä tai poistaa kokonaan puhelimesta. Menemällä puhelimen asetuksiin ja sovellusten hallintaan voi Gear VR:n käyttöä vapaasti muokata. Samalla puhelimen omistajan kannattaa selvittää myös muiden VR-sovellusten, kuten Oculuksen mahdollinen olemassaolo.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Lauri hietala

  Saman huomasin s6 edgessä,päivitti vr sovelluksen jonka jälkeen akku tyhjeni muutamassa tunnissa ja puhelin oli kuuma ,en muistanut minkä vr sovelluksen päivitti niin poistin ne kaikki,nyt toimii kapula normaalisti

  • Matti#2

   Bloatware rules

 2. Jari

  Onko muita ohjelmia antaa vinkiksi, jotka kannattaa poistaa käytöstä? Varsinkin vanhemmista puhelimista kuten SGS4 :)

 3. Juutser

  Sama täällä, Oculus päivittyi S7 Edgessä automaattisesti, ja jälkeenpäin vasta tajusin miksi puhelin oli useamman tunnin ajan tavallista lämpimämpi kosketukselle.

  Jäivät kyllä nuo Gear VR lasit kaapin perälle jo viikon sisällä ostosta, eli jo puoli vuotta ollut tarpeettomina.

 4. pyärämiäs

  nii ja saako niit sammun omia roskaohjelmia poistettua ilman roottia? täysin tarpeettomia kun ovatten.

Tuoreimmat jutut