Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Luulitko, etteivät muoti ja teknologia kuulu yhteen? Katsasta nämä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kevin Lu testasi iPhone 6s Plussan kameraa New York Fashion Week -tapahtumassa

Teknologia ja muoti eivät perinteisesti ole kulkeneet käsi kädessä, mutta uuden vuosikymmenen myötä asiaan on vähitellen tullut muutos. Uusien sovellusten myötä muotimaailmaan saa yhä enemmän apua tekniikasta ja vastavuoroisesti teknisiset laitteet ovat panostaneet yhä enemmän muodikkuuteen. Alle on kerätty viisi esimerkkiä siitä, miten tekniikka ja muoti kulkevat yhä lähempänä toisiaan.

Gofind AI

Gofind AI on betavaiheessa oleva tekoälysovellus, jonka avulla vastaantulevia vaatteita on aiempaa helpompi ostaa itselleen. Sovelluksella voi yksinkertaisesti skannata kuvia ihmisten eri vaatteista ja sovellus etsii automaattisesti kaupan, jossa kyseistä vaatekappaletta myydään.

Spectacles

Spectacles on vain yksi esimerkki älylasien kasvavassa maailmassa. Snapchatin ja Instagramin kaltaisten palveluiden yhä kasvaessa suosiossa, tarjoavat lasit helpon tavan ottaa kuvia ja videoita ympäröivästä maailmasta ja jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa.

inkHunter

Virtuaalitodellisuuteen painostava inkHunter tarjoaa tavan testata tatuointeja ennen niiden varsinaista ottamista. Ottammalla esimerkiksi omasta kädestä kuvan puhelimen kameralla, voi eri tatuointien ulkonäköä testata ilman pahempaa pettymyksen vaaraa.

Ringly

Ringly lukeutuu yhä kasvavaan puettavan teknologian kategoriaan. Älysormuksena Ringly ilmoittaa muun muassa puhelimeen tulevista tekstiviesteistä tai ilmoituksista.

Blocks

Blocks on maailman ensimmäinen moduuleista koostuva älykello. Rannekkeeseen sijoitettavilla moduuleilla kelloon voi lisätä muun muassa GPS-paikannuksen, SIM-kortin tai kameran.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. applettaja

  ”Luutitko” 🤔😂 (otsikossa)

  • Hendrik

   Hauska (turha) kommentti!. Et kommentoinut edes asiaa yhtään!.

   Suomalaisten muotitieto nyt on mitä on, joten ei näille löydy Suomesta markkinoita!.

 2. jake123

  Mutt toi Blocks vaikutti näppärältä…

Tuoreimmat jutut