Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Mate 9 vai Honor 6X uusissa vuotokuvissa? Piilotettuna kuoren sisään

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Väitetty Huawei Mate 9 muodot piilottavan kuoren sisässä.

Väitetty Huawei Mate 9 muodot piilottavan kuoren sisässä.

Huawein tuleva Mate 9 on väitetysti paljastanut uusissa Kiinasta kantautuvissa vuotokuvissa.

Mate 9 julkistettaneen 3. marraskuuta, jolloin Huawei aikoo esitellä Münchenissä järjestettävässä tilaisuudessaan ”uuden lippulaivamallin”.

Uusissa kuvissa puhelin nähdään kookkaassa testikuoressa, jonka tarkoitus on pitää puhelimen yksityiskohdat ylimääräisiltä katseilta piilossa. Kovin paljoa uusin vuotokuva ei näin paljasta, mutta kameran kuvausvalo on erilainen kuin viimeisimmissä väitetyissä tietokonemuokatuissa kuvissa Mate 9:ssä. Kuvausvalo eroaa myös aiemmista väitetyistä Mate 9:n runkokuvista.

Kuvan julkaisija väittää kuvissa olevan Mate 9:n, mutta kuvat näyttävät myös aiemmin nähdyltä Honor 6X:ltä. Honor 6X:ään on luvassa huomattavasti Mate 9:ää vaatimattomammat tekniset ominaisuudet.

Pienet muutokset ovat toki mahdollisia myös kehitysvaiheen aikana eri prototyyppien välillä eikä tiedossa ole tarkempia tietoja esimerkiksi kuinka vanhasta laitteesta uudet kuvat ovat.

Manhattan-koodinimelliseen Mate 9:ään odotetaan noin kuuden tuuman näyttöä, 20 megapikselin Leica-kaksoiskameraa sekä uutta Huawein omaa HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiriä. Takakamerat saisivat myös optisen kuvanvakaimen, jollainen Huawein aiemmasta 12 megapikselin kaksoiskamerasta Huawei P9:ssä ja Honor 8:ssa vielä puuttuu. Sormenjälkitunnistimen ohella Mate 9:ään on huhuttu myös iirisskanneria.

Mate 9 tullee myös jo heti uudella Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiolla sekä odotetulla uudella versiolla Huawein Emotion UI -käyttöliittymästä.

Kuva Mate 9:stä kuoren sisällä myös edestäpäin.

Kuva Mate 9:stä kuoren sisällä myös edestäpäin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Mun mielestä tuo on selvä honor6x

  Olisikohän julkaisu samaan aikaan mate9’n kanssa

  • Markus Lehtiniitty

   Siltähän se näyttää.

   Huaweita ja Honoria tuskin samassa tilaisuudessa julkistetaan. Honor 6X nähnee päivänvalon omana aikanaan ilman suurempia fanfaareja.

Tuoreimmat jutut