Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta askel taaksepäin – iPhone 7 taipuu aiempaa helpommin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 7.

Siitä lähtien, kun iPhone 6 saapui kauppoihin vuoden 2014 lopulla, on puhelimien taipuvuus saanut huomattavasti lisähuomiota. iPhone 6:n kohdalla monet kuluttajat valittivat puhelimen taipuvan taskussa pidettäessä, eikä Apple ollut erityisen innokas laskemaan taipuneita puhelimia takuun piikkiin.

iPhone 6s:n kohdalla runko oli selvästi aiempaa vahvempi, eikä iPhone 6:n kaltaista kohua rungon taipumisesta syntynyt. Siitä huolimatta tapa, jossa uusien lippulaivamallien taipuvuutta testataan YouTube-videoilla on yhä suuressa suosiossa.

iPhone 7:n hiljattain tapahtuneen julkaisun johdosta verkkoon on ilmestynyt lukuisia videoita, joissa puhelimen taipuvuutta verrataan iPhone 6:een ja iPhone 6s:ään. Everything Apple Pron hiljattain julkaisemalla videolla iPhone 6s:ää ja iPhone 7:ää verrataan keskenään ja kahdesta puhelimesta iPhone 7 taipuu selvästi helpommin.

Huolimatta iPhone 7:n aiempaa herkemmästä vääntymisestä, on puhelimen kestävyys huomattavasti paremmalla tasolla kuin iPhone 6:n julkaisumallien. Pelko siitä, että puhelin vääntyisi taskussa pidettäessä lienee turha, sillä testitilanteessa puhelimen lieväänkin taittamiseen vaadittiin huomattavasti voimaa.

Video iPhone 7:n ja iPhone 6s:n taipumisesta on nähtävillä alta.

 

Taipunut iPhone 6

Kuvassa iPhone 6, joka sai aikoinaan huomattavasti kritiikkiä puhelimen rungon helposta vääntymisestä.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. eetulii

  Appel🤔

  • Erik Österman

   Kiitos, korjattu uutiseen.

 2. Jonahan

  Olipa taas tosi tieteellinen ja toistettava koe. Myös johtopäätökset ovat liki nerokkaita…

  ”not even that much effort”. Fiksumpi olisi käyttänyt samoja painoja molempiin puhelimiin ja verrannut tuloksia, manuaalisessa vääntämisessä on ihan liikaa muuttujia.

  ”it is possible to bend”. Yllä-vitun-tys, että metalli taipuu kun käytetään tarpeeksi voimaa.

 3. Reunis

  Itselläni ei ole koskaan ollut applen puhelinta, mutta toi video osoittaa kyllä sen ettei noi luurit taivu normaalissa käytössä mitenkään. Aika paljon tarvittiin voimaa jotta vähän saatiin taivutettua. Lapsellinen testi. Itsellä one +3. Juu en taivuttele puhelinta, soittelen ja luen typeriä testejä 😞

Tuoreimmat jutut