Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinaan parempi Galaxy Note7 kuin tänne – syynä raaka kilpailu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note7 mustana värivaihtoehtona.

Samsung Galaxy Note7 mustana värivaihtoehtona.

Samsung on tuomassa Kiinan markkinoille suuremmalla RAM- ja tallennusmuistikapasiteetilla varustetun version uudesta Galaxy Note7 -huippupuhelimestaan kuin muille markkinoille.

Mobiililiiketoimintaa Samsungilla vetävä DJ Koh vahvisti asian Galaxy Note7 -tilaisuudessa Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa.

Vuotoja ja puhetta 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennusmuistilla varustetusta paremmasta Galaxy Note7 -versiosta on kuultu aiemminkin. Ennen viime viikon Galaxy Note7 -julkistusta paremman version tuloa myös tänne pidettiin mahdollisena, mutta lopulta Samsung julkisti Galaxy Note7:stä globaalisti vain version, jossa on 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia.

Samsungin Koh’n mukaan Kiina on saamassa suuremmilla muisteilla varustetun Galaxy Note7:n, koska paikalliset älypuhelinvalmistajat markkinoivat aggressiivisesti suuremman kapasiteetin muisteja omissa malleissaan.

Suuremman RAM-muistin ja tallennusmuistin tarpeellisuus voidaan kyseenalaistaa – tallennusmuisti on muutenkin laajennettavissa Note7:ssä jopa 256 gigatavun microSD-korteilla eikä suuremmalle RAM-muistillekaan ole vielä huutavaa tarvetta kuin äärimmäisimmissä käyttötapauksissa, minkä lisäksi suurempi RAM-muisti voi myös kuluttaa hieman enemmän virtaa ja laskea näin toiminta-aikaa.

Galaxy S6:n useamman eri tallennusmuistivaihtoehdon jälkeen microSD-muistikorttipaikan tehtyä paluun sekä Galaxy S7 / S7 edgen että nyt Galaxy Note7:n yhteydessä Samsung on päätynyt myymään laajasti vain yhtä varianttia, S7:n osalta 32 gigatavun ja Galaxy Note7:n osalta 64 gigatavun tallennusmuistilla. Tämä miellyttää jakeluketjua, sillä sen varastointitarpeita tukku- ja jälleenmyyjätasolla vähäisempi eri varianttien määrä helpottaa.

Galaxy Note7 on tulossa Suomessa myyntiin ja toimituksiin 2. syyskuuta. Ennakkomyynti on alkamassa ensi tiistaina 16. elokuuta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Karmabook

  Mitäpä sitä suotta heti tuomaan isoimmilla spekseillä olevia laitteita tänne kun voi ensin rahastaa huonommalla tuottella.

 2. Leon

  Toisaalta en haluaisi tuota laitetta kiinaspeksein Suomeen, koska siellä myytävässä laitteessa tuskin on Euroopan LTE-verkoissa yleisesti käytettyä B20, 800 Mhz:n taajuutta.

 3. Vili

  Ihmetyttää tämä ratkaisu kun näkee miten huonosti Samsungilla Kiinassa menee eikä S7 tunnu myöskään siellä ihmisiä kiinnostavan.

 4. pyärämiäs

  tua 128 gigan muistilla oleva malli ei tarttis muistikorttia välttämättä ja ois hakunopeuksissakin eroa kortti vs laitteen flash. hinta tiätty on jo yli tonnin sitte. saas nähä mihin tuan seiskan hinta asettuu joulun tiannoilla. seittemänsataan sen vois mojuta.

 5. Vili

  Jos RAM muisti on millä Kiinassa kilpaillaan niin Samsung sain juuri todella huonoja uutisia

  LeEco Le 2s pictured, said to have 8GB of RAM and Snapdragon 821

  http://www.gsmarena.com/leeco_le_2s_pictured_said_to_come_with_8gb_of_ram_and_snapdragon_821-news-19905.php

  • Sami

   Kohta enempi Rammia kuin Aplessa muistia,heh

Tuoreimmat jutut