Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon GOn bugi ärsyttää – kehittäjältä lupaus helpottavasta korjauksesta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Pokémon GO -ruutukaappaus.

Pokémon GO -ruutukaappaus.

Pokémon GOn kehittäjä Niantic työskentelee korjauksen parissa ongelmaan, joka on vaikeuttanut pelissä Pokémonien nappaamista merkittävästi.

Tarkkaa tietoa korjauksen valmistusmisaikataulusta ei kuitenkaan vielä ole.

Pokémonien kiinni saaminen Poképalloilla vaikeutuu tasojen edetessä, minkä lisäksi tuoreimman Pokémon GO -päivityksen jälkeen se vaikeutui vielä entisestään.

Ongelma ei ole ainoa, joka on viime aikoina kiristänyt Pokémon GO -fanien hermoja. Peliä kehittävä Niantic on saanut kuulla kunniansa myös esimerkiksi päätöksestään poistaa pelin oma Pokémonien läheisyydestä kertova toiminto sekä vaikeuttaa Pokémon-sijainnit paljastavien ulkopuolisten sivustojen toimintaa.

Pokémon GOn palvelinten tiukemmat käytännöt tappoivat myös epävirallisen Pokémon GO -virityksen Windows-puhelimille, Pogo-UWP:n.

Nianticin perustaja ja toimitusjohtaja John Hanken mukaan tärkeintä sille on pitää pelin palvelimet toiminnassa, mikä oli myös osasyy pelin palvelinrajapintojen sulkuun ulkopuolisilta toimijoilta. Tämä vähensi palvelinten kuormitusta selvästi, kuten Nianticin blogimerkinnässä kerrotaan.

Suursuosioon nousseen Pokémon GOn taivalta ovat värittäneet lukuisat palvelinongelmat sekä bugit. Myös erittäin harvinaisia legendaarisia Pokémoneja ilmestyi joukolle pelaajia. Tämän ongelman Niantic ratkaisi poistamalla nämä legendaariset Pokémonit kaikilta pelaajatileiltä, sillä kyseisten Pokémonien ei olisi pitänyt vielä ilmestyä osaksi peliä lainkaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut