Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla C -puhelimet nyt toimitettu – ”muutama haastava tapaus”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jolla C -puhelin.

Jolla C -puhelin.

Jolla on kertonut nyt toimittaneensa Jolla C -puhelimet niille, jotka sen ostivat osana Sailfish-yhteisön laiteohjelmaa.

Jolla lupasi alun perin toimitusten tapahtuvan heinäkuussa, ja pääasiassa tässä pysyttiinkin. Myös muutaman haastavan tapauksen osalta laite on nyt lähtenyt toimitukseen ja sen pitäisi saapua perille tulevina päivinä.

Sailfish-yhteistön laiteohjelmassa elokuussa on Jollan mukaan vuorossa ensimmäiset online-tapaamiset. Sailfish Community Device Program on Jollan mukaan tarkoitettu Sailfish-kehittäjille ja alustan aktiivisimmille faneille.

Jolla C -puhelimia suunniteltiin tarjottavan 1 000 kappaleen erä Sailfish Community Device Program -jäsenille osana 169 euron yhteisömaksua, mutta nämä myytiin tunnissa loppuun. Lopulta ohjelman kokoa laajennettiin. Jolla C koostuu Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmästä, viiden tuuman näytöstä 1280×720 pikselillä, Snapdragon 212 -järjestelmäpiiristä, kahden gigatavun RAM-muistista ja kahdeksan megapikselin kamerasta. Kyseessä on käytännössä vain uudelleen brändätty Intex Aqua Fish, jota myydään Intiassa.

Intex Aqua Fishin markkinoilletulo Intiassa tapahtui heinäkuun aikana värikkäin kääntein.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jore61

  vain tyhmä ostaa vanhentunutta pskaa johon ei saa edes googlen sovelluskaupasta yhtään mitään..Titanic uppos jo ja jolla menee perässä!!

  • Tupla00

   Ei ole sinänsä vanhentunutta rautaa. Sailfish on esim. Androidia huomattavasti kevyempi käyttöjärjestelmiä, eikä pyöriäkseen tarvitse tehokkaimpia high end -prossuja jms. vaan keskinkertaiset riittävät. Tämä on huomattava etu erityisesti kehittyvillä markkinoilla, kun hinta saadaan painettua alemmas kun kilpailevilla tuotteilla. Vähintään yhtä hyvin toimivan laitteen saa halvemmalla.

   Itse pidän Sailfishistä paljon enemmän kuin Androidista ja iOSista, koska se on modernimpi ja edullisempi, sekä luonnollisempi ja helpompi käyttää.

   P.s. Intex Aqua Fishiin on käsittääkseni asennettu valmiiksi Google Play ”piiloon”.

   • Tupla00

    http://suomimobiili.fi/ensituntumat-intex-aqua-fish-puhelimesta-upea-laite-jatkamaan-sailfish-osn-tarinaa/

    Artikkelin lopussa maininta Google Playstä:

    ”Puhelimesta löytyy esiasennettuna hieman yllättäen myös Google Play -kauppa, joka on kuitenkin piilotettu sovellusvalikosta. Tämän seurauksena puhelimeen on mahdollista asentaa sovelluksia myös Google Playn kautta.”

   • Kairaaja

    Vanhaa rautaa toi on. Se on ihan sama miten se järjestelmä pyörii, mutta pelit ja muut softat vaatiiki sitten tehoa ja tolla luurilla ei juuri mitään tee. No eipä tää jollan tarina voi kauaa enää kestää.

    • jollac

     Pelit pyörivät hyvin jo siinä ensimmäisessä Jollassa. Tässä on tuplasti keskusmuistia ja suoritinytimiä.

  • jollac

   Pointti ei ole uusin rauta vaan tämä on Sailfish-kehittäjille. Sen takia tässä on sama rauta kuin Intexin Aqua Fishissä, joka on 75 euron kännykkä.

   • jollac

    Ja jos joku meinaa ostaa esim torilta tai huutonetistä, niin huomatkaa, että tällä kehittäjälaitteella ei ole takuuta.

Tuoreimmat jutut