Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkaisi mainosvideon ensi viikolla esiteltävästä Galaxy Note7:stä

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Samsung Galaxy Note7

Samsung on kertonut esittelevänsä tulevan Galaxy Note7:n ensi viikon tiistaina, eli 2. elokuuta. Nyt yhtiö on julkaissut ensimmäisen tulevaa mallia hehkuttavan mainosvideon, joka ei varsinaisesti paljasta juuri mitään, mutta vihjaa paljon.

Videolla painotetaan reilusti muun muassa lukituksen avaamiseen käytettäviä pyyhkimiskuvioita, mikä viitannee useissa huhuissa ja vuodoissa esiintyneeseen iirisskanneriin. Videolla näkyy myös veteen uponneita puhelimia, millä luultavasti vihjataan Note7:n olevan vedenkestävä, aivan kuten viime keväänä julkaistut Galaxy S7 -mallit olivat. ”Blindhæd”-liikennemerkki taas saattaisi olla viittaus vuotokuvissa nähtyyn Note7:n edge-näyttöön.

Myös tulevan laitteen mallinimi on vihjailujen aiheena videolla. Samsung on tähän mennessä julkaissut Note-mallit ykkösestä vitoseen, mutta seuraava malli ei olekaan kutonen, vaan seiska. Tosin Samsung paljasti laitteen mallinimen jo aiemmin, lähettäessään lehdistökutsun esittelytilaisuuteen. Samsungin mukaan ”Note7 tulee yhtenäistämään yhtiön tuoteportfoliota Galaxy S7:n ja S7 edgen rinnalle”. Lisäksi, kun numerointi on yhtenevä kevään Galaxy S -mallien kanssa, ei asiakkaille enää tule sekaannuksia sen suhteen, mitkä laitteista edustavat uusinta mallistoa.

Katso video alta ja kommentoi, jos bongaat muita mahdollisia vihjeitä tulevasta puhelimesta.

https://www.youtube.com/watch?v=dTWyapuLNdI

Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Carlos

    Hyvältä vaikuttaa :) ostohousut on jo jalassa

  2. Jari

    No olipas se. Ooh ja aah.

  3. Henrik
  4. N7

    Viittaisiko tuo sängyssä makaava neitokainen, joka yrittää valaista itseään paremmin selfietä ottaessaan, etukameraan tai -salamaan yms.

Tuoreimmat jutut