Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jätti-Honor sai julkistuspäivän – esittely jo ensi viikolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Honor Note 8

Honor Note 8.

Huaweilta on luvassa Honor Note 8 -nimeä kantava jättipuhelin. Viime viikolla virastokuvissa paljastunut laite on nyt saanut julkistuspäivän elokuun alkuun.

Honor Note 8 on kookas 6,6 tuuman näytöllä varustettu älypuhelin. OLED-näytön tarkkuudeksi on raportoitu 2560 x 1440 pikseliä. Muiksi ominaisuuksiksi odotetaan muun muassa kahdeksanytimistä Kirin 950 tai Kirin 955 -järjestelmäpiiriä, kolmen tai neljän gigatavun RAM-muistia, 32 tai 64 gigatavun sisäistä tallennustilaa, muistikorttipaikkaa, 4400 milliampeeritunnin akkua ja USB-C-liitäntää.

Näytön lisäksi Honor Note 8:n etupuolelta pitäisi löytyä kahdeksan megapikselin kamera. Takakuorella taas käyttäjää tervehtii 13 megapikselin kamera ja sormenjälkitunnistin.

GizmoChinan mukaan Huawein viimeisin markkinointikuva paljasti, että Honor Note 8 esitellään virallisesti 1. elokuuta. Tuolloin saadaan siis varmistukset teknisistä tiedoista ja tarkempaa infoa saatavuudesta. Näillä näkymin Honor Note 8 tulee maksamaan Kiinassa versiosta riippuen joko 1999 juania eli 295 euroa tai 2299 juania eli 340 euroa.

Honor Note 8 paljastetaan 1. elokuuta.

Honor Note 8 paljastetaan 1. elokuuta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Azazel

  Toi vois tulla Suomeen 😊

  • Phablet

   Niinpä. Mutta tänne ei saada ku 5″ luureja… ja sitten höpötetään että nää 5.7″ on jättipuhelimia.

 2. Oppofan

  Sais tulla kyllä Suomen markkinoille, sopusuhtaiseen hintaan. Vielä kun akun kento olisi hyvä niin ai että :) →vanha luuri vaihtuis.

Tuoreimmat jutut