Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oppo julkaisee parannellun F1-puhelimen – ”Luvassa on suunnaton hitti”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Oppo F1:stä on luvassa paranneltu versio.

Oppo F1:stä on luvassa paranneltu versio.

Oppo julkaisi alkuvuodesta F1-nimisen metallikuorisen älypuhelimen. Nyt kyseiselle laitteelle lupaillaan ominaisuuksia parantavaa seuraajaa samalla sulavalinjaisella muotoilulla.

Tammikuussa esitelty F1 on viisituumainen älypuhelin, joka on verhottu kultaisiin metallikuoriin. Niiden sisuksista löytyy Qualcommin Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 2 500 milliampeeritunnin akku. Valokuvaamista varten tarjolla on 13 megapikselin ISOCELL-kennoinen takakameran f/2,2-aukolla ja kahdeksan megapikselin etukameran f/2,0-aukolla. Kaikki tämä tarjoiltiin heti julkaisun aikaan hillityllä 200 ja 300 euron väliin osuvalla hintalapulla.

Oppon tuorein uutuus F1 on metallikuorinen

Oppo F1.

Nyt Oppo on ilmoittanut julkaisevansa F1:stä parannellun version. GSMArenan mukaan F1s-nimellä kulkevasta uutuudesta odotetaan edeltäjänsä tavoin suurta hittiä. ”F1:n maailmanlaajuinen vastaanotto on ollut uskomatonta”, Oppon mobiililiiketoiminnan johtaja Sky Li hehkuttaa. ”Halusimme mennä vielä askeleen pidemmälle ja tuoda kuluttajille äärimmäisen kokemuksen.”

Oppo F1s:n tarkat tekniset tiedot ja uudistukset eivät ole vielä tiedossa. Puhelimen kerrotaan kuitenkin jatkavan F1:n jalanjäljissä ja panostavan ennen kaikkea valokuvausominaisuuksiin, muotoiluun ja ketterään suorituskykyyn.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut