Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttävät julkistamattoman OnePlus 3:n 16 megapikselin kameralla otetut kuvat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Metallikuorinen OnePlus 3 aiemmin vuotaneessa tuotekuvassa.

Metallikuorinen OnePlus 3 aiemmin vuotaneessa tuotekuvassa.

Vielä julkistamattomalla OnePlus 3 -älypuhelimella otettuja kuvia on jo julkaistu verkossa. Asialla oli itse OnePlussan perustaja Pete Lau kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

OnePlus 3:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan kesäkuun puolivälissä. OnePlus 3 tullaan esittelemään virtuaalitodellisuustilaisuudessa The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä, ja ensimmäisten kahden tunnin ajan laite on tilattavissa The Loopista.

Puhelimesta on julkaistu jo teaser-ennakkovideo.

Nyt julkaistuihin kamerakuviin esille on päässyt värikästä naposteltavaa. Lisäksi verkkoon on jaettu jo myös etukameralla otettu selfie-kuva. Kuvat löytyvät alta.

OnePlus 3:n optisella kuvanvakautuksella varustetun takakameran tarkkuus on ennakkotietojen mukaan 16 megapikseliä, tarkemmin nyt on paljastunut kuvien kooksi 4640×3480 pikseliä. Etukamerassa megapikseleitä on kahdeksan.

OnePlus 3:lta odotetaan varsin vakuuttavia ominaisuuksia. Huhulistoilta löytyvät muun muassa 5,5-tuumainen näyttö Full HD -tarkkuudella, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri ja aiemmin puuttunut, kaivattu NFC-tuki. Tallennusmuistia olisi 64 gigatavua ja RAM-muistia peräti kuusi gigatavua.

OnePlus 3:n myynti lähtee ilahduttavasti käyntiin ilman aiempaa asioita vaikeuttanutta kutsujärjestelmää. Elisa toi hiljattain aiemmat OnePlus-puhelimet myyntiin Suomessa, ja todennäköisesti myös tulevaa uutuutta voidaan odottaa aikanaan myös Elisan valikoimiin.

oneplus_3_camera_sample_1 oneplus_3_camera_sample_2 oneplus_3_camera_sample_3 oneplus_3_camera_sample_4

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. keke

    ei nyt mitää ihmeitä tarjoile toi kamera

  2. KeijoG

    Jos nuo ei ole vittuilun vuoksi etukameralla otettuja kuvia, niin aika keskitasoa.

  3. Zipu

    Tota mulla on iPhone se 12mp kameralla toi kuvanlaatu on PASKAA

Tuoreimmat jutut