Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Moto Z -takakuoret vuotokuvissa – tyyliä toimintojen rinnalle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oletettu Moto Z -uutuus vuotokuvassa. Takakuoressa nähtävillä MotoModien liitäntä.

Oletettu Moto Z -uutuus vuotokuvassa. Takakuoressa nähtävillä MotoModien liitäntä.

Nykyisin Lenovon omistuksessa oleva Motorola valmistautuu esittelemään uudet Moto-lippulaivapuhelimensa. Moto Z- nimisiksi muuntuvat laitteet uudistuvat myös muotoilun ja toiminnallisuuksien saralla. Viikonlopun aikana puhelimen tyyliä muuntavia takakuoria nähtiin uusissa vuotokuvissa.

Tämänhetkisten tietojen perusteella Moto Z -sarja saapuu markkinoille kahden rinnakkaismallin voimalla. Laitteiden erikoisuus ovat vaihdettavat MotoMods-takakuoret, jotka tuovat mukanaan lisäominaisuuksia. Näitä saattavat olla esimerkiksi stereokaiuttimet ja kamerakahva.

Moto Z MotoMods

Toiminnalliset MotoMods-takakuoret vuotokuvassa.

Nähtävästi tarjolle on tulossa myös perinteisempiä takakuoria, jotka muuntavat ominaisuustarjonnan sijaan vain puhelimen ulkonäköä. HellomotoHK:n julkaisemissa vuotokuvissa on nähtävillä sarja ”Style Mod” -kuoria, jotka peittävät aiemmissakin kuvissa nähdyn metallitaustan ja nostavat samalla takakuoren pinnan kameraelementin tasolle.

Uusimpien kuvien perusteella luvassa on monenlaisia värejä ja materiaaleja. Nyt nähtyihin vaihtoehtoihin vaikuttaa sisältyvän muovi-, nahka- ja puupintoja.

Motorolan aiemmat vihjailut ovat antaneet ymmärtää, että uusia puhelimia nähdään jo kesäkuun 9. päivä, eli kuluvan viikon torstaina. Kyseisenä päivänä järjestetäänkin Lenovon Tech World -tapahtuma, joten uudet Moto Z -puhelimet saatetaan hyvin paljastaa tuolloin.

Moto Z ja tyyliä muuntavat takakuoret vuotokuvassa.

Moto Z ja tyyliä muuntavat takakuoret vuotokuvassa.

Moto Z nahkaiselta vaikuttavan takakuoren kera.

Moto Z nahkaiselta vaikuttavan takakuoren kera.

Moto Z puupintaisen takakuoren kera.

Moto Z puupintaisen takakuoren kera.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut