Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3 väitetyissä vuotokuvissa – ulkoasu uudistumassa reilusti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vuotokuvassa väitetty OnePlus 3

Kiinalainen OnePlus on huhujen mukaan julkaisemassa seuraavan ”lippulaivojen tappajansa” vielä tämän kuun aikana, ja nyt tuo tuleva OnePlus 3 esiintyy väitteen mukaan näissä kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa.

Mikäli väite pitää paikkansa, eroaa OnePlus 3 varsin selvästi edeltäjistään. Takaosan muotoilu kameroineen ja antenniraitoineen muistuttaa esimerkiksi useita HTC:n puhelimia tai hiljattain vuotokuvissa nähtyä Samsungin tulevaa Galaxy C5 -mallia.

Takaosan materiaali ei kuvan perusteella näytä OnePlussalle ominaiselta karhealta sandstone-pinnalta, mutta on toki mahdollista ettei kuva näytä materiaalia kunnolla ja voihan OnePlus 3 saada myös useita erilaisia kuorimateriaaleja edeltäjänsä tavoin. Laitteen sivuilta löytyvien painikkeiden perusteella sen voisi uskoa olevan tuleva OnePlus 3.

Vuotokuvassa väitetty OnePlus 3

Etupuolelta löytyy erillinen kotinäppäin ja etupaneeli näyttäisi olevan 2,5D-tyyppinen, eli reunoiltaan pyöristetty. Näytön reunukset näyttävän kohtuullisen kapeilta näytön kokoon verrattuna.

Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia ovat Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri sekä mahdollisesti mallista riippuen neljä tai peräti kuusi gigatavua RAM-muistia. Full HD -näytön kooksi kerrotaan hieman yllättäen vain viisi tuumaa, mikä kuvista uutisoineen GSMArenan mukaan saattaisi tarkoittaa, että tulossa on myöhemmin myös isompi versio OnePlus 3:sta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. HH

    Onko tämä nyt se uusi HTC puhelin?

  2. YaganKazan

    Miksi kaikki kopioi HTC:n designeä nykyään? Ei ole edes erityisen hieno.

Tuoreimmat jutut