Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein uusi pikkutabletti pakkaa sisäänsä pätevät ominaisuudet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei MediaPad M2 7.0

Huawei on esitellyt uuden tabletin, joka teknisten ominaisuuksiensa perusteella kätkee pieniin kuoriin kohtuullisen pätevän paketin. Uutuus kantaa nimeä MediaPad M2 7.0, ja on pienempi versio aiemmin esitellystä MediaPad M2 10.0:sta.

Kuten laitteen nimestä voi päätellä, on näyttö läpimitaltaan seitsemän tuumaa ja tarkkuutta on näinkin pienelle näytölle mukavat 1920 x 1200 (kuvasuhde 16:10). Näyttö sisältää myös Huawein ClariVu 2.0 -teknologiaa, jonka on määrä parantaa näytön väritoistoa.

Järjestelmäpiirinä uudessa MediaPadissä on kahdeksanytimisellä suorittimella varustettu Qualcomm Snapdragon 615, tukenaan kolme gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 16 tai 32 gigatavua ja tallennustila on laajennettavissa muistikortilla. Laitteen etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera ja takaa 13 megapikselin kamera f/2,0 aukolla. Akun kapasiteetti MediaPad M2 7.0:ssa on 4360 milliampeerituntia. Myös sormenjälkitunnistin kuuluu M2 7.0:n varustukseen.

Wi-Fi- ja LTE-yhteyksillä varustettu MediaPad M2 7.0 maksaa Kiinassa 16 gigatavun tallennustilan kanssa 1599 yuania (noin 214 euroa) ja 32 gigatavun tallennustilan kanssa 1799 yuania (noin 241 euroa). Laitteen saatavuudesta tai Euroopan hinnoista ei vielä ole tietoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. peterskimo

    Eikö tässä ollutkaan sormenjälkitunnistinta?

    • Janne Laakso

      Hyvä että kysyit, kyllä on! Lisäänpä maininnan asiasta artikkeliin.

Tuoreimmat jutut