Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Xperia-puhelin bongattu kuvissa – kookas kamera ja salama molemmilla puolilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony logoSony saattaa suunnitella uuden C-sarjalaisen julkaisua. Xperia C -puhelimet on tunnettu selfiekyvykkyydestään. Julkisuuteen vuotaneissa kuvissa onkin odotetusti nähtävillä kookas etukamera ja salama.

Viime syksynä Sony julkaisi Xperia C5 Ultran. Puhelimen pääanti muodostui sekä edestä että takaa löytyneistä 13 megapikselin kameroista ja niitä tukeneista salamavaloista. Lisäksi C5 Ultra tarjoili kuuden tuuman näytön ja varsin hoikat näytönreunukset.

Uusissa vuotokuvissa nähty Xperia-puhelin – oletettavasti Xperia C6 – muistuttaa monilta osin Xperia C5 Ultraa. Muotoilussa on samaa henkeä, näytön koko on jälleen kuusi tuumaa ja kookkaalta vaikuttava etukamera salamavaloineen on tälläkin kertaa tosiasia. Puhelimen takakamera näyttää kuitenkin siirtyneen keskeltä vasempaan laitaan.

Xperia Blogin mukaan uuteen Xperia C6:een odotetaan etusalamalla varustetun kameran lisäksi kahden SIM-kortin tukea ja MediaTekin järjestelmäpiiriä. Aiemmissa vuodoissa on puhuttu Helio P10 -piiristä. Tässä vaiheessa puhelimen mahdollisesta julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan ole tietoa, ja saadut tiedotkin ovat luonnollisesti varmistamattomia. Xperia C6:n julkaisua kannattaa siis jäädä odottamaan pienellä varauksella.

Oletettu Xperia C6 -selfiepuhelin vuotokuvassa. Oletettu Xperia C6 -selfiepuhelin vuotokuvassa. Oletettu Xperia C6 -selfiepuhelin vuotokuvassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut