Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dropbox pelaa nyt yhteen suositun pikaviestimen kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Dropbox logoFacebook-viestittelystä pitävät joutuvat nykyisin luottamaan mobiilissa erilliseen Messenger-sovellukseen. Mikäli käytät myös Dropbox-pilvitallennusta, on näiden kahden sovelluksen uusi yhteensopivuus taatusti tervetullut uutinen.

Dropbox ilmoitti tänään uudesta integraatiosta Facebook Messengerin kanssa. Jatkossa käyttäjät voivat jakaa keskusteluissa Dropboxiin tallennettua sisältöä ilman tarvetta vaihtaa sovelluksesta toiseen.

Dropboxista jaettavat videot ja kuvat – mukaanlukien GIF-animaatiot – näkyvät suoraan Messenger-keskusteluissa. ”Mahdollisuus jakaa Dropbox-videoita ja -kuvia Messengerissä muutamalla painalluksella auttaa käyttäjiä tuomaan tyyliä ja persoonallisuutta keskusteluihin”, Messengerin tuotepäällikkö Stan Chudnovsky hehkuttaa. Muut tiedostotyypit taas tarjoavat painikkeen, josta vastaanottaja pääsee Dropboxiin lataamaan kyseisen tiedoston.

Uudistukset ovat käytettävissä, kunhan laitteelta löytyy sekä päivitetty Dropbox-sovellus että Facebook Messenger. Integraatiota tuetaan Androidilla ja iOS:lla.

Dropbox on panostanut viime aikoina paljon erilaisiin sovellusintegraatioihin. Aiemmin palvelu sidottiin tiukemmin osaksi Adoben Acrobat Readerin toimintaa.

Dropbox-tiedostojen jakaminen Facebook Messengerissä on nyt aiempaa suoraviivaisempaa.

Dropbox-tiedostojen jakaminen Facebook Messengerissä on nyt aiempaa suoraviivaisempaa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut