Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Virtuaalitodellisuusaika alkaa: Oculus Rift -laseja tilaajille maanantaista alkaen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Oculus Rift

Oculus Rift

Oculus Rift -virtuaalilasilaitteiden toimitukset ovat alkamassa. Ensimmäisten laitteiden pitäisi löytää tiensä perille ennakkotilaajille tulevana maanantaina, 28. maaliskuuta.

Oculus toi Riftin ennakkotilattavaksi tammikuussa, 699 euron hintalapulla. Tällä rahalla ennakkotilaajat saavat itselleen Riftin lisäksi kaksi peliä sekä Microsoftin Xbox One -peliohjaimen, jota Oculus kehuu yhdeksi markkinoiden parhaista peliohjaimista.

Facebookin nykyisin omistaman Oculusin perustaja Brendan Iribe juhlisti toimitusten alkua Twitter-kuvajulkaisulla.

Toimitusten enakkotilaajille luvattiin tammikuussa alkavan maaliskuun aikana, joten tältä osin aikataulu on pitänyt kutinsa. Uudet tilaajat joutuvat odottamaan Riftiensä saamista: jos tilauksen tekee nyt, voi laitteen saada vasta heinäkuussa.

Oculus Rift vaatii toimiakseen taakseen tehokkaan Windows-tietokoneen. Yhtiö on kaupannut myös noin puolellatoista tuhannella paketteja, joissa tulee mukana riittävä PC sekä itse Oculus Rift -laite.

Julkaisuvaiheessa Riftille tulee maanantaista lähtien tarjolle 30 ensimmäistä peliä, joista Oculus on julkaissut aiemmin listauksen. Oculusin mukaan ensimmäistä sarjaa pitäisi seurata vielä yli sata peliä vuoden 2016 aikana.

Riftin lisäksi Oculus työstää myös erityisesti virtuaalitodellisuuskäyttöön kehitettyä Oculus Touch -ohjainta, jonka myynnin on määrä alkaa myös vielä tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Oculus Riftiä pidetään kehittyneimpiin lukeutuvana VR-virtuaalitodellisuuslaitteena. Sen haastavat tänä vuonna myös ennakkomyynnissä ollut HTC:n ja Valven Vive sekä Sonyn PlayStation VR -ratkaisu.

Oculus Riftin pelivalikoima julkaisun aikaan.

Oculus Riftin pelivalikoima julkaisun aikaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Toivottavasti tätä pääsisi jossain vaiheessa testaamaan että onko riittävä jotta kalliin koneen voisi ostaa tälläisen takia

Tuoreimmat jutut