Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: iPhone 6s ja Galaxy S7 kamera- ja kestävyystestissä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy S7 edge.

Samsungin julkistettua Galaxy S7:n pari viikkoa sitten, ei vertailulta Applen iPhone 6s:ään voinut välttyä. Nyt nettiin on ilmestynyt ensimmäiset vertailuvideot puhelinten väliltä ja testissä ovat niin kuvausominaisuudet kuin kestävyyskin.

SuperSafin YouTubessa julkaisemassa videossa testataan sekä Galaxy S7:n, iPhone 6s:n että iPhone 6s Plussan kuvausominaisuuksia. Erityisesti etukameroissa ero on selvä Galaxy S7:n eduksi, mutta takakameroiden osalta kilpailu on tasaisempaan. Tästä huolimatta erityisesti hämäräkuvauksessa Galaxy S7 on selvästi edellä.

 

 

TechRaxin videolla esille pääsivät Galaxy S7:n ja iPhone 6s:n veden- ja iskunkestävyys. Vedenkestävyyden osalta puhelimet upotettiin kiehuvaan veteen, jossa iPhone 6s sammui nopeasti ylikuumenemisen seurauksena. Verrattuna viime vuoden vastaavaan videoon, pärjäsi Galaxy S7 huomattavasti paremmin, eikä puhelin hajonnut pitkänkään keittämisen seurauksena.

 

iPhone 6s:n reunusta kiertää liimapintainen tiiviste.

Vaikkei iPhone 6s ole virallisesti vedenkestävä, kiertää reunusta liimapintainen vesitiiviste.

Myös johtosarjojen liittimet iPhone 6s:n emolevyssä on suojattu kosteudelta silikonisuojilla.

Myös johtosarjojen liittimet iPhone 6s:n emolevyssä on suojattu kosteudelta silikonisuojilla.

 

Vedenkestävyyden lisäksi TechRax testasi myös iskunkestävyyttä, jossa voiton vei puolestaan iPhone 6s. Kahden pudotuksen seurauksena Galaxy S7:n näyttö ei enää käynnistynyt, vaikkei ulkoisesti särkynytkään. iPhone 6s:n tapauksessa puhelimen näyttö sai säröjä jälkimmäisen pudotuksen seurauksena, mutta pysyi yhtä kaikki toimintakunnossa.

 

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Android4ever

  Samsung voitti

 2. Kairaaja

  Minkä takia tota iphonen kameraa edes testeihin otetaa näitä huippi kameroita vastaa. Ottas noita mikksiksen luureja noihin testeihin näitä uusia android luureja vastaa.

  • Vili

   Varmaan siksi että se on juuri se luuri mikä ihmisiä kiinnostaa? Ei ketään kiinnosta mikkiksen luurit tai että miten niiden kamera pärjää, koska ei sitä kuitenkaan osteta.

   • Kairaaja

    Juu, mutta varmasti porukkaa kiinnostaa kuinka sampan kamera pärjää parasta vastaa?

    • Vili

     Ei lumiassa ole paras kamera, uuden lumian kamera oli itseasiassa selkeä pettymys markkinoille, kun lumiat on nimenomaan olleet tunnettuja kamerasta.

     http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_vs_lg_v10_vs_nexus_6p-review-1364.php Tässä sokkotestissä suurin osa oletti, että B on selkeä voittaja ja että se on Lumia, noh ei ollut lumia vaan LG V10.

     • Kairaaja

      No juuh, sitte vaikka v10 vastaa testejä. Kaikki nyt kummiski tietää et iphone on kameran osalta jäljessä kilpailijoita. Joten siksi en nää järkeä vertailla siihen joka testissä.

     • Vili

      Kairaaja, kuten sanottua se on luuri joka jengiä kiinnostaa ja se useimmilta löytyy ja sen useimmat tulee ostamaan. Se on se luuri mihin muita verrataan ja tulee varmaan pitkään olemaan.

      Samoin se nyt taitaa olla yleisin luuri mikä näiltä testien tekijöiltä löytyy, eli niillä laitteilla tehdään mitkä käytöstä löytyy.

Tuoreimmat jutut