Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Tulee keräämään katseita” – Fitbit Alta on aktiivisuusranneke tyylitietoisille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Fitbit Alta

Fitbit esitteli tänään uuden personoitavan Fitbit Alta -aktiivisuusrannekkeen. Fitbit Altassa on himmeäkiiltoinen, ruostumattomasta teräksestä tehty mittari sekä valikoima erilaisista materiaaleista valmistettuja vaihtorannekkeita useissa eri väreissä. Automaattisen päivittäisen aktiivisuuden, liikunnan ja unen seurannan lisäksi Altassa on “Reminders to Move” -ominaisuus, joka muistuttaa käyttäjää liikkumaan. Siro ja kirkas näyttö kertoo visuaalisesti käyttäjänsä liikkumisen edistymisestä sekä helpottaa yhteydenpitoa ilmoituksilla.

Fitbit Altan ennakkomyynti alkaa tänään. Maailmanlaajuisesti se on saatavilla huhtikuusta 2016 alkaen, kuten myös hiljattain julkaistu kuntoilukello Fitbit Blaze. Valmistajansa mukaan nämä kaksi uutuutta ovat Fitbitin tähän mennessä älykkäimmät, tyylikkäimmät ja motivoivimmat aktiivisuuden seurannan laitteet.

Fitbit Alta

Fitbit Alta on helposti personoitavissa ranneketta vaihtamalla.

“Fitbit Alta tulee keräämään katseita, sillä se on tähän mennessä muodikkain tuotteemme. Houkutteleva ja monipuolinen muotoilu sopii saumattomasti päivittäiseen elämään, olit sitten menossa salille, toimistoon tai juhlimaan“, sanoo James Park, Fitbitin toimitusjohtaja ja yksi perustajista.

Fitbit Altasta saa suoraan ranteesta kaikki tärkeimmät Fitbitille ominaiset aktiivisuustiedot. Lisäksi uusien toimintojen sanotaan tekevän hyvinvoinnin ja kuntoilun seuraamisesta helppoa ja motivoivaa. Ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa automaattinen lajin tunnistus, joka tallentaa liikuntasuorituksia, sekä automaattinen aktiisivuuden ja unen seuranta.

Alta on suunniteltu helposti muokattavaksi. Himmeäkiiltoinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu mittari on aluksi saatavana hopeanvärisenä ja pian myös kullanvärisenä. Pikairroitettava ranneke on vaihdettavissa helposti, ja materiaaleina vaihtorannekkeissa ovat muun muassa pehmeä nahka sekä kiillotettu ruostumaton teräs.

Altalle luvataan jopa viiden päivän akun kesto yhdellä latauksella ja se on yhteensopiva yli 200 Android-, iOS- ja Windows-mobiililaitteen sekä tietokoneiden kanssa. Fitbit Alta on ennakkomyynnissä Fitbit.com-verkkokaupassa 139,95 euron hintaan. Maailmanlaajuiseen vähittäismyyntiin se tulee huhtikuusta 2016 alkaen. Alta on aluksi saatavana mustana, sinisenä, turkoosina tai luumun värisenä aktiivisuusrannekkeena, jonka mittari on himmeäkiiltoista, hopeanväristä ruostumatonta terästä. Kiiltävä kullanvärinen mittari on tulossa lähiaikoina. Saatavilla on myös lyijynharmaa tai vaaleanpunainen sekä pian myös kamelin värinen nahkaranneke (69,95 euroa) sekä ruostumattomasta teräksestä tehty rannerengas (99,99 euroa) hopeanvärisenä tai myöhemmin tänä vuonna myös kullanvärisenä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut