Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 650 saapui ennakkotilattavaksi, vaikkei sitä ole vielä julkistettu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lumia 650

Lumia 650

Microsoftin Lumia 650 -älypuhelimen ympärillä on viime aikoina vellonut paljon huhuja ja yhtiö esitteleekin laitteen luultavasti lähiaikoina. Vaikkei puhelinta ole vielä virallisesti julkistettu, brittiläinen MobileFun -jälleenmyyjä ottaa nyt vastaan Lumia 650:n ennakkotilauksia.

Lumia 650:n tekniset tiedot näyttävät seuraavilta MobileFunin listauksessa:

  • Viiden tuuman kosketusnäyttö 1280×720 pikselillä
  • Qualcommin Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri 1,1 gigahertsin taajuudella
  • Yksi gigatavu RAM-muistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa, jota voi laajentaa parhaimmillaan 128 gigatavun muistikortilla
  • Kahdeksan megapikselin takakamera
  • Yhteydet: Wi-Fi, LTE, Bluetooth 4.1 ja GPS
  • Paino: 150 grammaa

Tuleva Lumia 650 toimisi luonnollisesti Microsoftin Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen hinta MobileFunilla on 262,99 euroa, mikä vaikuttaisi varsin korkealta. Aiempien huhujen mukaan Lumia 650:n hinta asettuisi hieman yli 200 euroon. Teknisten tietojen valossa yli 250 euron hinta olisi melko korkea, joten on hyvin todennäköistä, että hinta asettuu lähelle 200 euroa.

Joidenkin huhujen mukaan Lumia 650 olisi mahdollisesti Microsoftin viimeinen Lumia-älypuhelin. Yhtiö ei kuitenkaan lopettaisi puhelimien kehittämistä ja valmistamista, sillä Panos Panayn Surface-ryhmä kehittelee tiettävästi älypuhelinta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi