Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tulipalovaara piilee Surface-kaapeleissa – Microsoft antaa ilmaiseksi uuden

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin logoMicrosoft valmistautuu vaihtamaan mahdollisesti valtavat määrät vanhempien Surface-tablettien virtajohtoja. Nähtävästi vanhat johdot koetaan tietyissä tilanteissa tulipaloriskeinä.

Microsoft aikoo käynnistää vapaaehtoisen vaihto-ohjelman, jonka puitteissa Surface Pro-, Surface Pro 2- ja Surface Pro 3 -omistajat voivat vaihtaa vanhat virtajohtonsa uusiin. Syynä on johtojen taipumus ylikuumentua tietyissä tilanteissa. Näihin kuuluu Microsoftin mukaan johtojen jatkuva tai terävä taivuttelu ja tiukka rullaus.

Yhtiön mukaan vain pieni osa Surface Pro -käyttäjistä on raportoinut ongelmia. Nähtävästi vastaavia tilanteita on kuitenkin ollut tarpeeksi, jotta Microsoft näkee laajemman vaihto-ohjelman tarpeellisena.

Varmistuksen tilanteesta sai Channelnomics-verkkosivusto. Microsoft aikoo tulevana perjantaina julkaista tiedotteen ja ohjeet vaihto-ohjelmasta. Nähtävästi kyseessä on kuitenkin maailmanlaajuinen ohjelma, jonka piiriin kuuluvat kaikki ennen viime heinäkuun 15. päivää myydyt laitteet Surface Pro 3:een asti.

Microsoft Surface Pro 3, Type Cover -näppäimistökuori ja Surface-kynä

Microsoft Surface Pro 3

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti

    Pitäisi johtoihin suunnitella jonkinlainen sulake.

Tuoreimmat jutut