Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Milloin Honor 7 saa uusimman Androidin? Huawei vastaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei Honor 7

Honor 7

Honor 7:n Marshmallow on ollut testikäyttäjien saatavilla jo kuukauden päivät. Nyt tunnelin päässä alkaa viimein näkyä valoa myös lopullisen ja kaikille saatavilla olevan julkaisun suhteen.

Android 6.0 Marshmallow julkaistiin viime vuonna, mutta kolmannen osapuolen laitteille uusin ohjelmistoversio saapuu totutusti vaihtelevilla viiveillä. Huawei otti Honor-kärkimallillaan askeleen oikeaan suuntaan joulukuussa, kun Marshmallow’n betaversio tuotiin kyseisen laitteen omistajien saataville.

Lopullisen jakelun alkaminen antaa kuitenkin edelleen odottaa itseään. Honor 7:n Marshmallow-aikataulua onkin kyselty aktiivisesti Huawei Mobile Suomen Facebook-sivulla. Tarkkaa julkaisupäivää ei edelleenkään ole, mutta Huawei on kertonut jakelun alkavan näillä näkymin maalis- tai huhtikuussa.

Odotuksen ei siis pitäisi olla enää kovin pitkä. Samalla Honor 6 on alkanut kiriä nuorempaa isoveljeään kiinni. Kyseisen puhelimen Marshmallow-betaversiolle haetaan nimittäin halukkaita lataajia parhaillaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. HH

  Eivät näemmä pidä turhaa kiirettä asian kanssa. Tässä syy miksi ei kannata ostaa Honor seiskaa vaikka muuten onkin suosittu ja mainio vehje (ok käyttöliittymä on aivan kauhea myös).

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Turha sitä kiirettä on pitääkään. Menee oma aikansa, ennen kuin sovellukset päivittyy täysin yhteensopiviksi.
   Eikä suurinta osaa porukasta edes kiinnosta, mikä versio puhelimessa on. Melkein vöittäisin, että yli 80% käyttäjistä ei edes tiedä oman puhelimensa käyttistä. Oma nexukin toimii vielä aivan loistavasti 5.1 versioon pohjautuvalla customilla.

   • HH

    Jep siinä oot oikeassa et monikaan ei tiedä edes, mikä käyttis omassa puhelimessa on. Mutta kyllä Marshmallow on ollut jo niin kauan että kaikkien sovellusten pitäisi toimia siinä. Ja ymmärtänet custom ROM käyttäjänä, että on kiva saada kaikki security patchit ajoissa eikä vasta puolen vuoden päästä.

    Tämän lisäksi on todettava, että monet muut valmistajat ovat jo päivittäneet tai juurikin päivittämässä puhelinmallejaan M versioon.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     Pitäisi toimia, vaan ei toimi. Esim. Nova Launcerissa ylävalikko tulee todella hitaasti esiin. HBO päivittyi vasta ihan muutama päivä sitten, sitä ennen oli ongelmia MM:n ja Chromecastin yhdistelmässä.

     Security patcheistä mulla ei ole edes vielä Stagefright aukkoon paikkausta. En jaksa alkaa päivittelemään puhelinta, kun kaikki toimii. Ehkä jossain vaiheessa fläshään MM:n sisään, kun jaksan. Tuo puhelimen näpräily on aikansa kivaa, mutta siihen kyllästyy nopeasti. Silloin ymmärtää, että se viimeisin käyttis ei ole se ratkaiseva, vaan se että puhelin toimii kunnolla. Toki siinä olet oikeassa, että tietoturvapäivitykset olisi hyvä saada. Ihan kaikkiin puhelimiin.

     Mutta, kuten joku alla sanookin, markkinatalous hoitaa tämän homman. Niitä puhelimia myydään, joita ihmiset syystä tai toisesta haluaa ostaa. Jos puhelimia, jotka ei saa päivityksiä, myydään hyvin, valmistajat tekee silloin sellaisia. Päivitysten tekeminen kuitenkin syö resursseja ja maksaa. Silloin ihmiset ei arvosta riittävästi päivityksiä tai oman puhelimen tietoturvaa.

     Hinnastakin sen verran, että onko yksikään Honorin hintaluokassa oleva muiden valmistajien puhelin saanut vielä 6.0:aa? Niin se menee tässäkin, että rahalla saa ja hevosellä pääsee. Jos haluaa uusimmat päivitykset ensimmäisten joukossa niin sitten vaan taateleita tiskiin riittävästi.

 2. EU, herää!

  Tyypillistä androidille, ja edesvastuuntonta valmistajilta. Siksi ainoa järkevä android-luuri tulee Nexus-sarjasta.

  EU:lle terveisiä: miksi valmistajat voivat näin törkeästi kohdella maksavia kuluttajia?

  • Matti

   Eiköhän se markkinatalous tämän ongelman hoida. Ei se viranomainen kaikkea voi sinun puolesta tehdä.

Tuoreimmat jutut