Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Puhelimia vuonna 2016: viiden valmistajan julkaisuaikataulu paljastui

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vuoden 2016 puhelinjulkaisut T-Mobilen esityksessä

Vuoden 2016 puhelinjulkaisut T-Mobilen esityksessä

Vuoden lopun lähestyminen siirtää ymmärrettävästi monet katseet jo ensi vuoteen. Tuttuun tapaan ensimmäisiä uutuuspuhelimia nähdään jo alkuvuoden puolella, mutta tarkempia tietoja tulevista laitteista ei toistaiseksi ole ollut. Puolan T-Mobile on kuitenkin tuonut tilanteeseen muutoksen esittelemällä useita valmistajia koskevaa tiekarttaa uudelle vuodelle.

Vastikään pidetyssä T-Mobilen pressitilaisuudessa on ohimennen esitelty vuosineljänneksen tarkkuudella useiden laitevalmistajien julkaisusuunnitelmia. Xperia Blogin mukaan nopeimpia ovat Samsung ja Microsoft, joiden Galaxy ja Lumia -sarjoista nähdään uusia puhelimia jo ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Kummastakin leiristä on luvassa useita laitteita, joiden julkaisut osuvat neljänneksen puoliväliin ja loppupuolelle. Neljänneksen paketoi uusi HTC One -puhelin.

Vuoden 2016 toisen neljänneksen alussa on T-Mobilen mukaan luvassa jopa neljä LG-puhelinta. Myöhemmin samalla neljänneksellä odotettavissa on kaksi Sony Xperia -laitetta.

Nähtävästi esitelty aikataulu koskee varsinaisia julkaisuja, eli puhelinjulkistuksia saatetaan nähdä jo aiemminkin. Hedelmällistä esittelyaikaa on esimerkiksi helmikuun lopussa järjestettävä Mobile World Congress.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Vinder

    Toivottavasti myös Jolla on ensi vuonna hengissä ja julkaisee uuden puhelimen.

    • AndroidWindows

      Hahhah, hyvä vitsi.

Tuoreimmat jutut