Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube uudistui – näin pysyt ajan hermolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YouTube logoVuosi 2015 lähestyy loppuaan ja YouTube juhlistaa vuoden parhaita videoita monin tavoin. Samalla palveluun on lisätty uusi näkymä, jonka avulla käyttäjät pysyvät paremmin perillä trendi-ilmiöistä ja viraalivideoista.

YouTube-sovelluksen käyttöliittymä uudistui tuntuvasti aiemmin tänä syksynä. Muutosten jälkeen palvelu rakentui kolmen päävälilehden ympärille. Näille näkymille on jaoteltu suositukset, omat tilaukset ja oman profiilin hallinta.

Eilen YouTube kuitenkin ilmoitti, että päänäkymään lisätään yksi välilehti. Trending- eli Nousussa-välilehdeltä löytyvät sen hetken kuumimmat ja katselluimmat videot. Viraalivideoista ja nousevista ilmiöistä kiinnostuneet pysyvät siis jatkossa entistä helpommin ajan hermolla. Uudistus saapuu palvelun Android- ja iOS-sovelluksiin sekä täysikokoiselle verkkosivustolle.

Nousussa-välilehti YouTube-sovelluksessa

Nousussa-välilehti YouTube-sovelluksessa

Uudistuksen rinnalla YouTube on julkaissut jokavuotisen YouTube Rewind -videonsa, joka kokoaa samaan vauhdikkaaseen kokemukseen vuoden katsotuimmat YouTube-artistit, musiikkikappaleet ja muut ilmiöt. Videon voit katsastaa alta:

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Android4ever

    Ja noissa trendingvideoussa on aina mukana letsplayh*oria joita vihaan ylikaiken. Ketä kiinnostaa katsoa kun joku pelaa,
    Mutta kun katsoo kommentteja niin niitä videoita katsovat 10 vuotiaat

  2. Mjaa

    Pelaajia kiinnostaa.

Tuoreimmat jutut