Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uber julkaisi ruokasovelluksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

UberEATSSuomessakin toimiva Uber tunnetaan pääasiassa ihmisten kuljetukseen tarkoitettuna palveluna.  12 valikoidussa suurkaupungissa Uber on kuitenkin laajentanut pikkuhiljaa ruoan toimitukseen, mikä johti lopulta erillisen UberEATS-ruokasovelluksen julkaisuun.

UberEATS on Uberin ohessa toimiva palvelu, jolla käyttäjät voivat tilata ruokaa kotiinsa erinäisistä  ravintoloista. Palvelu toimii joukossa yhdysvaltalaisia kaupunkeja ja on toistaiseksi ollut käytettävissä vain varsinaisen Uber-sovelluksen kautta.

Eilen Uber kuitenkin ilmoitti, että UberEATS on saanut oman ruokatoimituksiin keskittyvän sovelluksensa. Palvelun kautta voi tilata ruokaa aamu-kymmenestä ilta-kymmeneen ja ainakin kuluvan vuoden loppuun asti toimitukset ovat ilmaisia.

UberEATS löytyy App Storesta, mutta vähemmän yllättäen palvelu toimii vain Yhdysvalloissa ei toimi Suomessa. Itse asiassa sovellus ei ole vielä käytössä useimmissa UberEATS-kaupungeissa, vaan se toimii ainoastaan Torontossa, Kanadassa.

Onneksi Suomestakin löytyy useita ravintoloita yhdistäviä kotiinkuljetuspalveluita. Näitä ovat esimerkiksi saksalainen Foodora ja suomalainen Wolt, jonka toiminta on tänään laajentunut Helsingin lisäksi Turkuun.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. JAri

    Toronto on Kandassa, eikä Yhdysvalloissa.

    • Niko Haikala

      Haha, joo, tämä olikin jo korjattu. En ollut hahmottanut yleisellä tasolla, että noita EATS-kaupunkeja löytyi USAn ulkopuolelta, niin meni sitten lause autopilotilla sen enempää prosessoimatta. :b

Tuoreimmat jutut