Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lisää Android Marshmallow -uutisia: nämä puhelimet lisättiin päivitettävien listalle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ZenFone Selfie on saatavilla useissa väreissä

ZenFone Selfie

Android-käyttöjärjestelmän uusin versio on tänä syksynä julkaistu Android 6.0 Marshmallow. Version julkaisun jälkeen useat laitevalmistajat ovat ilmoittaneet päivitettävistä laitteistaan ja päivitysaikatauluistaan. Nyt joukkoon liittyy Asus omien tietojensa kera.

Marshmallow-päivityksen saavia laitteita ovat jo listanneet lukuisat laitevalmistajat, kuten Motorola, Huawei, Sony, OnePlus ja jossain määrin myös LG. Lisäksi Google on jo aloittanut omien Nexus-laitteidensa päivityksen.

Eilen listat pitenivät jälleen, kun Asus ilmoitti omat Marshmallow’n makuun pääsevät puhelimensa. Uusin Android-versio tuodaan seuraaville laitemalleille:

  • PadFone S
  • ZenFone 2
  • ZenFone 2 Deluxe / Special Edition
  • ZenFone 2 Laser
  • ZenFone Selfie
Asus Zenfone 2 Laser

Asus Zenfone 2 Laser

Itsenäisten laitevalmistajien puhelimet hyödyntävät usein muokattua versiota Googlen puhtaasta Androidista, minkä vuoksi laitteiden päivittämisessä saattaa mennä kuukausia. Tässä on myös yksi syy sille, miksi uusien Android-versioiden laiteosuuden nousevat niin verkkaisesti. Marraskuun alussa Android 6.0 Marshmallow kattoikin vain 0,3 prosenttia kaikista Android-laitteista.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    Nice. *oikea*

Tuoreimmat jutut