Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei P9max on tulossa – 6,2-tuumainen näyttö ja kovan luokan järjestelmäpiiri

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

6,8-tuumainen Huawei P8max

6,8-tuumainen Huawei P8max

Huawei esitteli viime keväänä uusia P8 -älypuhelimia. Yhtiö esitteli samalla todellisen, 6,8-tuumaisen jättiluurin: Huawei P8maxin. Nyt huhuihin on noussut Huawei P9max -älypuhelin, joka olisi kuitenkin edeltäänsä pienempi. Asiasta kertoi muun muassa GSMArena.

P9maxissa olis 6,2-tuumainen näyttö QHD-tarkkuudella. Näytön kuvasuhde olisi kuitenkin 16:10, joten pikseleitä näytössä on 2560×1600 kappaletta. Tulevan huippuluurin sisuksissa olisi yhtiön oma Kirin 950 -järjestelmäpiiri, joka on osoittautunut varsin tehokkaaksi. Järjestelmäpiirin tueksi tulisi jopa neljä gigatavua RAM-käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa olisi tarjolla 64 gigatavun verran.

Huawei P9maxin käyttöjärjestelmänä toimisi luonnollisesti uusin Android 6.0 Marshmallow yhtiön omalla EMUI -käyttöliittymällä höystettynä. Huawei P9maxin julkistusaikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta puhelimen kehitys on luultavasti vielä vaiheessa – ainakin ohjelmiston osalta. Testiohjelman kautta vuotaneet tiedot paljastivat myös testitulokset, jotka olivat alhaisemmat kuin aiemmat Kirin 950 -järjestelmäpiirin kellottamat tulokset. Tämä voisi viitata siihen, että ohjelmistoversio on vielä varhainen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. AndroidWindows

  Huawei on uusi Iphone…………… Paras puhelin ikinä

 2. AndroidWindows

  Painu vittuun senkin matkija-apina!. Tällaiset puhelimet on kyllä täyttä raw earth metallien haaskausta! (unohdin mikä suomeks) *aito*

 3. AndroidWindows

  Hyvä Huawei! Taas yks lisä naula konkka Samsungin arkkuun. *aito*

 4. AndroidWindows

  Uuuuh ihana huawei oon totally in love<3 *aito*

Tuoreimmat jutut