Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube-videoita rahaa vastaan? Palvelun tulevaisuus selviää pian

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

YouTube logoYouTuben odotetaan kertovan tällä viikolla lisää tulevasta tilauspalvelustaan. Kuukausimaksua vastaan käyttäjille saatetaan tarjoilla sekä mainosvapaata sisältöä että täysin uusia videoita.

YouTuben maksullisesta palvelusta on huhuttu jo pidempään. Toistaiseksi kuultujen raporttien mukaan YouTuben on odotettu yhdistävän kaksi palvelua saman kuukausimaksun alle. Tilaajat saisivat tällöin käyttöönsä Music Key -palvelun ja pääsisivät samalla eroon YouTube-videoiden mainoksista. Kuukausimaksun odotetaan asettuvan noin 10 dollarin tuntumaan.

Re/coden saamien tietojen mukaan luvassa voi kuitenkin olla myös täysin uutta, YouTuben rahoittamaa sisältöä, joka suunnattaisiin pääasiassa maksaville asiakkaille. YouTuben kerrotaan tuottavan uutta sisältöä yhteistyössä palvelussa menestyneiden videotähtien kanssa.

Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, milloin palvelun rahoittamia videoita päästään näkemään. On myös mahdollista, että vain osa tästä uudesta sisällöstä tarjotaan maksaville asiakkaille yksinoikeusbonuksena mainosvapaiden videoiden lisäksi.

Re/coden mukaan YouTube kertoo lisää uudesta sisällöstä ja maksullisesta tilauspalvelusta 21. lokakuuta eli jo tällä viikolla. Tiedotustilaisuus järjestetään Los Angelesissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. AndroidWindows

  Jaa, no sit muuttuu maksulliseks. Tuskimpa hirveen kauaa sen jälkeen YouTube on pystyssä.

 2. Android4ever

  Itseäni ei kiinnostaisi youtunetähtien tekemä sisältö. Muutenkin kun noita kattoo niin niissä on surkeita vitsejä, hirveää kiljumista, eläytyminen liiallista. 10 vuotta youtubea käyttäneenä sanon että taakse päin on menty paljon kiitos somen ja älypuhelinten. Suuri osa suurista youtube tähdistö tarjoavaat iphone give away kampanjoita mutta ne on huijausta.

 3. Osmo

  Nyt on väärä suunta.

 4. SANDY

  Videoiden taustalla soittamisesta joutuu jo maksamaan Android laitteilla

  • Ipmies

   Lataa ilmainen pvstar+ netistä. Voi olla vaikka näyttö mustana ja videot pyörii. löytyy kans musiikki tila et ei lataa suotta videoo jos sitä ei tarvi esim töissä.

  • Kerrotko hieman lisää? Eikö videot toimi taustalla? Miten maksetaan?

 5. Maukas

  Kannattais miettiä, onko Youtubeen järkeä sisällyttää mitään maksullista. Ei kukaan maksa ylimääräisistä, Youtuben kanssa yhteistyössä tehdyistä videoista, kun tavalliset Youtube- videot on luultavasti paljon hauskempia ja parempia.
  Kukaan ei varmaan maksa 3-5 sekunnin päästä skipattavien mainoksien lähtemisestä.

  PS. Olen varma että joku tallentaa ja lisää maksullisia videoita Youtubeen kaikkien nähtäville. Ilmaiseksi.

 6. AndroidWindows

  Sieltä YouTubesta mm. se Sarakin alotti sen tähteytensä.