Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Käsinkosketeltavia kokemuksia: ensimmäiset Nexus 5X ja 6P -unboxing-videot verkossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nexus 5X

Nexus 5X

Tuttuun tapaansa Google julkaisee tänä vuonna uusia Nexus-laitteita. 2015 on kuitenkin ensimmäinen vuosi, jona Nexus-puhelimia tuodaan markkinoille samaan aikaan kaksin kappalein. Halvempi Nexus 5X ja hintavampi Nexus 6P esiteltiin virallisesti syyskuun lopulla. Samalla ennakkotilaukset alkoivat useilla markkinoilla. Nyt verkkoon on alkanut ilmaantua videomateriaalia puhelimista myyntipakkauksineen.

Nexus 6P

Nexus 6P

Intialainen YouTube-kanava Intellect Digest on julkaissut unboxing-videot sekä Nexus 5X:stä että Nexus 6P:stä. Videoilla nähdään myyntipaketit sekä ulkoa että sisältä. Samalla käydään läpi puhelinten ominaisuuksia. Videoista kertoi 9To5Google.

Nexus 5X:n pakkaus on neliskanttinen ja pääosin puhtaan valkoinen. Paketin päälle on asetettu erillinen hiha, jonka kantta koristaa odotetusti X:n muotoon leikelty satelliittikuva. Vastaavasti toteutettu P-muoto löytyy Nexus 6P:n pakkauksen kannesta. Kookkaamman lippulaivan pakkaus eroaa kuitenkin 5X:stä pyöristetyillä reunoillaan.

Molempien laitteiden laatikoista paljastuu itse laitteiden lisäksi erilaisia ohjelappuja ja latausjohto. Nexus 6P:n pakkauksessa on jopa kaksi johtoa, joista toinen päättyy perinteiseen USB-liitäntään. Tämän avulla puhelimen voi liittää esimerkiksi PC:hen tai vanhanmallisiin latureihin, vaikka itse laite käyttääkin uutta USB Type C -liitäntää. Tarkemmin pakkausten sisältöön ja puhelinten ominaisuuksiin voit tutustua alle liitettyjen videoiden avulla:

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    Nam! ;)

Tuoreimmat jutut